Ο Θοδωρής Κοτονιάς με όλα του τα Μακρινά Ξαδέρφια, μας προσκαλεί με τα τραγούδια του «Στο δρόμο της καρδιάς» τις Παρασκευές στο Γυάλινο Upstage.

Ο αιώνια ερωτευμένος με την άνοιξη τραγουδοποιός, έχει “διαρρήξει” αρκετές φορές τις καρδιές μας, με τραγούδια όπως η “Άνοιξη” (Γλυκερία-Ζερβουδάκης)
η “Φωτεινή πλευρά της ζωής” (διασκευή από το πρωτότυπο των Monty Python)
το “Φαινόμενο του θερμοκηπίου” με τον Ψαραντώνη, το “Έλα να σε δω” με τη Μελίνα Κανά και πρόσφατα με τα “Κλειδιά”, “Ναυαγός”, “Το μπαλόνι” και άλλα.

Σιγοτραγουδίσματα ψυχής και διονυσιακές εξάρσεις. Βιολιά, κλαρίνα και ηλεκτρικές κιθάρες, στη γνώριμη και ζεστή ατμόσφαιρα αυτής της παρέας που καταλήγει από τη μυσταγωγία στο πανηγύρι… 4 μοναδικές παραστάσεις, με τραγούδια δικά του και άλλα,  διαλεγμένα της καρδιάς.

Από τα βουνά ως τη θάλασσα, από την Ανατολή ως τη Δύση και από τη σκοτεινή ως τη φωτεινή πλευρά της ζωής μας. Με πορεία δέκα χρόνων,  κατασταλαγμένο ύφος και πρόσφατη δισκογραφική δουλειά, μας δίνουν “Τα κλειδιά” που αγαπήσαμε για να ανοίξει η καρδιά μας, πάντα μέσα από τους δρόμους του τραγουδιού.   

Στο δρόμο της καρδιάς!

Μαζί του στο τραγούδι η εξαιρετική Χριστίνα Μαρία Λαζάρου.

Τα Μακρινά Ξαδέρφια είναι οι: 

Νίκος Βερύκκοκος, βιολί

Νίκος Γεωργουσάκης, κιθάρες

Διονύσης Θεοδώσης, κλαρίνο

Κώστας Μαυριδάκης, ηλεκτρικό μπάσο

Γιώργος Γκαρβούνης, κρουστά