Ο Θοδωρής Κοτονιάς, με τα “Κλειδιά” στο χέρι, την τελευταία του δισκογραφική δουλειά με την ομώνυμη επιτυχία που αγαπήσαμε έρχεται παρέα με τα Μακρινά Ξαδέρφια στον Σταυρό του Νότου +(plus) από 27 Νοεμβρίου έως 11 Δεκεμβρίου 2014, για τρεις Πέμπτες.

Ο αιώνια ερωτευμένος με την άνοιξη τραγουδοποιός, έχει “διαρρήξει” αρκετές φορές τις καρδιές μας, με τραγούδια όπως η “Άνοιξη” (Γλυκερία-Ζερβουδάκης) η “Φωτεινή πλευρά της ζωής” (διασκευή από το πρωτότυπο των Monty Python) το “Φαινόμενο του θερμοκηπίου” με τον Ψαραντώνη, το “Έλα να σε δω” με τη Μελίνα Κανά και πρόσφατα με τα “Κλειδιά”, “Ναυαγός”, “Το μπαλόνι” και άλλα.

Τρεις μοναδικές παραστάσεις, με τραγούδια δικά του και άλλα, διαλεγμένα της καρδιάς. Από τα βουνά ως τη θάλασσα, από την Ανατολή ως τη Δύση και από τη σκοτεινή ως τη φωτεινή πλευρά της ζωής μας.

Σιγοτραγουδίσματα ψυχής και διονυσιακές εξάρσεις. Καριώτικοι, καραγκούνες και “φανκιές”, με βιολιά, κλαρίνα και ηλεκτρικές κιθάρες, στη γνώριμη και ζεστή ατμόσφαιρα αυτής της παρέας που καταλήγει από τη μυσταγωγία στο πανηγύρι.

Μαζί του επί σκηνής:

Ειρήνη Τουμπάκη, Έλενα Αναγιώτου, τραγούδι

Νίκος Βερύκκοκος, βιολί

Νίκος Γεωργουσάκης, κιθάρες

Διονύσης Θεοδώσης, κλαρίνο

Κώστας Μαυριδάκης, ηλεκτρικό μπάσο

Θοδωρής Παπαστάθης, τύμπανα