Στη μουσική παράσταση Ποίηση και Μουσική ο συνθέτης θα παρουσιάσει για πρώτη φορά με τρία πιάνα τα ποιήματα του Νίκου Καββαδία, που όλοι αγαπήσαμε μέσα από τη μουσική του. Η βραδιά περιλαμβάνει έργα μελοποιημένης ποίησης του Κωνσταντίνου Καβάφη και του Γιάννη Ρίτσου αλλά και των σύγχρονων ποιητών της μεταπολεμικής γενιάς Χριστόφορου Λιοντάκη & Κώστα Παπαγεωργίου ενώ σημειώνεται ότι μετά από 40 χρόνια θα επανεκτελεσθεί το έργο «Ιχνογραφία» του Κώστα Παπαγεωργίου.

Συντελεστές

Ερμηνεύουν: Χρήστος Θηβαίος, Κώστα Θωμαΐδης, Γιώργος Μεράντζας
Πιάνο Ι: Θάνος Μικρούτσικος
Πιάνο ΙΙ: Θοδωρής Οικονόμου
Πιάνο ΙΙΙ: Μάξιμος Δράκος
Πνευστά: Θύμιος Παπαδόπουλος

Τεχνικός ήχου Γιώργος Κορρές


* Η είσοδος στη συναυλία (η οποία είναι δωρεάν), όπως έχει ήδη ανακοινώσει η Διεύθυνση Πολιτισμού του Δήμου Χαλανδρίου, θα γίνει κατ’ εξαίρεση αποκλειστικά με την επίδειξη κάρτας εισόδου, εξαιτίας της περιορισμένης χωρητικότητας του θεάτρου αλλά και της μορφής της εκδήλωσης.

Οι κάρτες είναι ατομικές, απευθύνονται σε θεατές άνω των 10 ετών και είναι διαθέσιμες στους/στις ενδιαφερόμενους/ες από τις 21 Αυγούστου μέχρι εξαντλήσεώς τους στο κεντρικό ΚΕΠ Χαλανδρίου (οδός Γρ. Γυφτοπούλου), το οποίο είναι προσβάσιμο σε ανάπηρους/ες, από τις 9:00 π.μ. έως τη 1:30 μ.μ. και  στο Αετοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο (Φιλικής Εταιρείας και Τομπάζη), από τις 9:00 π.μ. έως τις 3:00 μ.μ. Ο μέγιστος αριθμός καρτών που μπορεί να προμηθευτεί κανείς είναι 4.

Σημειώνεται ότι τη βραδιά της συναυλίας οι πόρτες του θεάτρου θα ανοίξουν στις 8 μ.μ. ενώ δεν θα επιτρέπεται η είσοδος μετά την έναρξή της (9 μ.μ.)


Φωτογραφία: ©Γιάννης Μαργετουσάκης


Διαβάστε επίσης:

«Νύχτες Αλληλεγγύης» στο Φεστιβάλ Ρεματιάς 2018