Ο Μύλος στη Θεσσαλονίκη παρουσιάζει τη συνάντηση κορυφής έξι σπουδαίων μουσικών σε μια μουσική πράξη

αξιώσεων. Ο Θάνος Μικρούτσικος και ο Χρήστος Θηβαίος συναντάνε δύο χαρισματικές  ερμηνεύτριες τη Ρίτα Αντωνοπούλου και την Άννα Λινάρδου, και με τη συνοδεία των πνευστών του Θύμιου Παπαδόπουλου και του πιάνου του Θοδωρή Οικονόμου, παρουσιάζουν το ένα πρόγραμμα που θα εκπλήξει.

Πασίγνωστα τραγούδια του Θ. Μικρούτσικου και του Χ. Θηβαίου, μεγάλες επιτυχίες ενός από τους σπουδαιότερους έλληνες συνθέτες και  αγαπημένα τραγούδια του πιο ξεχωριστού τραγουδοποιού παρουσιάζονται σε νέες ενορχηστρώσεις, με τη βοήθεια των δεξιοτεχνών Θύμιου Παπαδόπουλου και Θοδωρή Οικονόμου αλλά και την ερμηνευτική δεινότητα της Ρίτας Αντωνοπούλου και της Άννας Λινάρδου.

Μαζί παρουσιάζονται και τραγούδια που έχουν λείψει από τις πρόσφατες εμφανίσεις του Θάνου Μικρούτσικου, τραγούδια από την «Μουσική Πράξη στον Μπρέχτ», το «Γερμανικό Εγχειρίδιο Πολέμου» αλλά και τραγούδια εκπλήξεις, άλλων δημιουργών.

Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα τραγούδια του «Σταυρού του Νότου», που κατέχουν κεντρική θέση σε αυτό το πρόγραμμα αλλά και τα χαρακτηριστικά τραγούδια του Χρήστου Θηβαίου, που τον έχουν αναδείξει σε έναν από τους πιο αγαπημένους τραγουδοποιούς των τελευταίων χρόνων.

Για δύο μόνο βράδια (Παρασκευή 14 και Σάββατο 15 Οκτωβρίου), στο club του Μύλου, παρουσιάζουν στο κοινό της Θεσσαλονίκης ένα πρόγραμμα που θα μείνει σίγουρα αξέχαστο για πολύ καιρό.