Ο αμφιλεγόμενος rapper έχει κατακτήσει τα παγκόσμια media κάθε μορφής όπου κάθε μέρα απασχολεί είτε με την μουσική του που σπάει τα Billboard charts κατακτώντας θέσεις μαζί με τα μεγαλύτερα ονόματα παγκοσμίως είτε με την πολυτάραχη ζωή του. Ένα είναι σίγουρο, όλοι πλέον ξέρουν ποιος είναι ο τραγουδιστής με τα πολύχρωμα μαλλιά και δόντια και όλοι ξέρουν τα lyrics κάθε κομματιού που έβγαλε από το 2017 και μετά.

Ο TEKASHI69 θα βρεθεί στην σκηνή του Piraeus 117 Academy την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου και όσοι έχουν δει έστω και σε βίντεο ξέρουν ότι έχουν να περιμένουν μία από τις πιο εκρηκτικές εμφανίσεις που θα γίνουν στην χώρα μας για το 2018 και θα συζητηθεί όσο λίγες.

Γνωστός με πολλά ονόματα όπως Tekashi 6ix9ine, σκέτο 6ix9ine και διάφορες παραλλαγές τους, ο Daniel Hernandez είναι ένας rapper με υπερ-επιθετική, χωρίς όρια προσέγγιση στο να προσφέρει στίχους με δυνατό περιεχόμενο. Γέννημα-θρέμμα του Brooklyn της γειτονιάς Bushwick, το μέλος των Scumgang απέκτησε ένα τεράστιο κοινό στο soundcloud καταφέρνοντας την εμπορική επιτυχία το 2017 με την κυκλοφορία του μέσω της Universal.

Αφού δήλωσε ένοχος σε 3 κακουργήματα κυκλοφόρησε το GUMMO το οποίο ήταν το πρώτο του single παγκόσμιας διανομής το οποίο κατάφερε να χτυπήσει no. 12 στα billboard top 100 ενώ μετά ακολούθησε το KOODA το οποίο ξεπέρασε κάθε προσδοκία φτάνοντας no. 4 στα billboard top 200 με το που κυκλοφόρησε.

Event page: https://www.facebook.com/events/710644199288653/

6IX9INE – GUMMO: