Ο Σωκράτης Μάλαμας ανανεώνει το ραντεβού του με το κοινό και ετοιμάζεται για τις εμφανίσεις του στο Ζυγό στην Πλάκα από την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου.

Συμπράττει με τους μουσικούς που εμπιστεύεται και οι οποίοι γνωρίζουν πως να απογειώνουν  τα πολυαγαπημένα τραγούδια του, υλοποιώντας ένα μουσικό πρόγραμμα εφ’ όλης της ύλης. Τραγούδια από τις Ασπρόμαυρες Ιστορίες του 1989 μέχρι και τους Δρόμους του 2008, τραγούδια που όλοι έχουν τραγουδήσει, σιγοψιθυρίσει, αγαπήσει, από έναν τραγουδοποιό που ξέρει να κερδίζει κάθε λογής κοινό. 

Χωρίς να χρησιμοποιεί τεχνικές μάρκετινγκ και αυτό-προώθησης, έχοντας ως γνώμονα τις εμφανίσεις του, οι οποίες είναι πάντα αντικείμενο συζήτησης, ο Σωκράτης Μάλαμας γνωρίζει να θέτει τους δικούς του κανόνες όλα αυτά τα χρόνια και να δημιουργεί αίσθηση.

Κουρδίζει την κιθάρα του και υπόσχεται να ενθουσιάσει με τις χειμερινές εμφανίσεις του,  που θα έχουν αυτή την ιδιαίτερη διάσταση επικοινωνιακής έκρηξης με σχόλια, τραγούδια, φωνές, γέλια και συγκίνηση από τη μεριά όλων.

Μαζί του οι:  Μαριάννα Πολυχρονίδη, Μαρίνα Δακανάλη: τραγούδι Φώτης Σιώτας: βιολί, βιόλα Γιάννης Παπατριανταφύλλου: κοντραμπάσο Νίκος Παραουλάκης: νέι, κιθάρα Κυριάκος Ταπάκης: μπουζούκι, λαούτο Κλέων Αντωνίου: ηλεκτρικές κιθάρες Θάνος Μιχαηλίδης: τύμπανα Τίτος Καριωτάκης: Ηχοληψία.