Ο Σωκράτης Μάλαμας βάζει τη δική του σφραγίδα στον “Χάρτη” των καλοκαιρινών συναυλιών. Από το Θέατρο Βράχων-Μελίνα Μερκούρη στο Βύρωνα, ξεκινά για φέτος το μουσικό ταξίδι του, που περιλαμβάνει σταθμούς από μια πορεία τριάντα χρόνων.

Στα πλαίσια του Φεστιβάλ «Στη σκιά των βράχων», ο Σωκράτης Μάλαμας θα περιπλανηθεί με τον δικό του αυθεντικό τρόπο σε μουσικά σταυροδρόμια, όπου συναντώνται η Ανατολή κι η Δύση, τα λαϊκά με τα ρόκ ακούσματα. Αυθεντικός και πηγαίος όπως πάντα, ο Σωκράτης Μάλαμας ξέρει να δημιουργεί συναυλίες που θυμίζουν σε ένταση, ρυθμό και συναίσθημα ρoκ live, ρεμπέτικες βραδιές αυθεντικών μαστόρων της μουσικής, αυθόρμητα γλέντια παρέας.

Ο Σωκράτης Μάλαμας έρχεται στον Βύρωνα με πολλά κέφια και με έναν ολοκαίνουργιο δίσκο, τον “Χάρτη”. Τα νέα τραγούδια πατούν σε δρόμους λαϊκούς, αλλά περνούν μέσα από ηλεκτρικά μονοπάτια με οδηγό τις ερωτικές μπαλάντες και τον κοινωνικό στίχο να παραμονεύει υπόγειος και δυνατός.

Απρόβλεπτος, τολμηρός και “ανοιχτός” στον αυθορμητισμό και την έμπνευση της στιγμής, εμφανίζεται στη σκηνή χωρίς πρόγραμμα και “πρέπει”. Ο Σωκράτης Μάλαμας έχει βρει τα συστατικά εκείνα που κάνουν τις βραδιές αξέχαστες…

Πρόγραμμα Συναυλιών – Καλοκαίρι 2014

Ιούνιος

Τετάρτη 25 Ιουνίου.  Θέατρο Βράχων ¨Μελίνα Μερκούρη¨, Βύρωνας

Ιούλιος

Τετάρτη 2 Ιουλίου.  Θεσσαλονίκη, Στρατόπεδο Κόδρα
Κυριακή 6 Ιουλίου.  Πτολεμαΐδα, Οικισμός Καρδιάς
Σάββατο 19 Ιουλίου.  Κυριάκι Βοιωτίας , Μουσικό Φεστιβάλ Δάσους ¨Αρβανίτσας¨
Παρασκευή 25 Ιουλίου.  Παρανέστι Δράμας, Forestis
Δευτέρα 28 Ιουλίου.  Πειραιάς, Βεάκειο Θέατρο

Αύγουστος

Σάββατο 9 Αυγούστου.  Σάμος, Ireon Music Festival
Δευτέρα 11 Αυγούστου.  Λευκάδα, Ανοιχτό Θέατρο Λευκάδας
Πέμπτη 14 Αυγούστου.  Εύβοια, Δημοτικό σχολείο Αγίου Γεωργίου Αυλωναρίου
Σάββατο 16 Αυγούστου.  Κόνιτσα, Πέτρινο Γεφύρι ποταμού Αώου

Σεπτέμβριος

Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου.  Τεχνόπολις Γκάζι