Ο Στέλιος Δάβαρης θα παρουσιάσει σε μια ζωντανή εμφάνιση στο Σταυρό του Νότου Plus, το νέο του άλμπουμ με τίτλο «Ρεύματα»…

… τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012.

Μας πρωτοσυστήθηκε τον Μάιο του 2010 με το ντεμπούτο του album «Όλα είναι νερό», που προκάλεσε αίσθηση και αγαπήθηκε ιδιαίτερα, ενώ χαρακτηρίστηκε ως ένας από τους πιο ταλαντούχους και ενδιαφέροντες τραγουδοποιούς της νέας γενιάς.

Δύο χρόνια μετά, ο Στέλιος Δάβαρης επιστρέφει με 10 καινούργια τραγούδια (σε μουσική και στίχους δικά του), με οδηγό το συναίσθημα του θυμού. Θυμός που εκφράζεται για ό,τι χάνεται χωρίς προσπάθεια, απ’ το παράπονο της αλήθειας που δεν είδαμε, απ’ το ανεκπλήρωτο της γεύσης μιας στιγμής, απ΄την φαντασία της παιδικής αθωότητας που δεν χάνεται αν δεν την αφήσεις, αλλά και απ’ την προσμονή και το κυνήγι της ευτυχίας που χωρίς τα εμπόδια που συναντάει για να έρθει να μας βρει, δεν θα ήταν ευτυχία…  Το όνομα του δεύτερου προσωπικού album του Στέλιου είναι «Ρεύματα» και ο λόγος ύπαρξής του είναι η ήρεμη δύναμη που τροφοδοτεί με ενέργεια την αντοχή μας. Ό,τι μας κάνει να μη ξεχνάμε το κουράγιο μας.

Από το live δεν θα λείψουν φυσικά τραγούδια από το «Όλα είναι νερό», με διάθεση για ενορχηστρωτικούς πειραματισμούς, αλλά και τραγούδια που κερδίζουν πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά του Στέλιου. Από Damien Rice, Nouvelle Vague, Lana Del Rey, Michael Jackson, μέχρι Ορφέα Περίδη, Active Member κ.ά.

Ένα live με ηλεκτρισμό, δύναμη, αλλά και ησυχία, που σε κάνει να νιώθεις τα Ρεύματα.
Τα Ρεύματα  που αγγίζουν τα άπιαστα όνειρά μας…

Μαζί του:
Πέτρος Φατής: Τύμπανα
Χρήστος Κεχρής: Μπάσο
Γιώτης Παρασκευαïδης: Κιθάρα
Δημήτρης Κουζής: Βιολί
Λουίζα Σοφιανοπούλου: Τραγούδι – Φωνητικά