Με σύνθημα μία προστακτική Ζήσε! ο Στέφανος Κόκκαλης και η Action Aid ενώνουν τις δυνάμεις τους για ένα μοναδικό βράδυ στο Ζυγό με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση της δράσης της οργάνωσης που μάχεται ενάντια στην ανισότητα και τη φτώχεια.

Θα παρουσιαστούν γνωστά, αλλά και  ανέκδοτα τραγούδια σε μουσική του συνθέτη και πιανίστα Στέφανου Κόκκαλη (Αλ Τσαντίρι Νιούζ, Καφές με την Ελένη) και στίχους των Κώστα Βαξεβάνη, Γιώργου Κρητικού, Χρίστου Παπαδόπουλου, Σπύρου Λιμνιάτη, Ισαάκ Σούση, κ.ά.

Τραγουδούν οι: Δήμος Αναστασιάδης, Λένα Αλκαίου, Καίτη Γαρμπή, Χρήστος Δάντης, Θανάσης Ευθυμιάδης, Σόνια Θεοδωρίδου, Αλέκα Κανελλίδου, Γιώργος Καραδήμος, Κώστας Καραφώτης, Λάκης Λαζόπουλος, Ζωζώ Σαπουντζάκη, Μάρθα Φριντζήλα και Ραλλία Χρηστίδου.

Την παρέλαση αστεριών συντονίζουν η Ρίκα Βαγιάννη και ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος.

Πρόκειται για το δεύτερο συναυλιακό χτύπημα του Στέφανου Κόκκαλη, που σε ανάλογη συναυλία πέρσι συγκέντρωσε χρήματα για τις ανάγκες της οργάνωσης Μαζί για το Παιδί.

Αυτή τη φορά οι guest stars του συνθέτη τραγουδούν για την ActionAid, έναν διεθνή αναπτυξιακό οργανισμό που δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 40 χώρες ενάντια στη φτώχεια και την ανισότητα. Στην Ελλάδα συμπληρώνει φέτος 10 χρόνια δράσης και έχει κερδίσει την υποστήριξη περισσότερων από 37.000 Ελλήνων.