Η σπίθα άναψε πέρυσι στο Καλλιμάρμαρο στην συναυλία του “ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ”.

Και χωρίς δεύτερη σκέψη γεννήθηκε Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ! Μία συνάντηση κορυφής, μια καλλιτεχνική συνεργασία υψηλού επιπέδου που  θα μας  χαρίσει μοναδικές στιγμές, μια μουσική σύμπραξη που όλοι ξέρουμε πόσο θα συγκινήσει.

Ο σπουδαίος Σταύρος Ξαρχάκος θα συναντηθεί επί σκηνής με τη μοναδική ερμηνεύτρια σε ένα πρόγραμμα το οποίο θα διευθύνει ο ίδιος , και στο οποίο θα ακουστούν τα ωραιότερα τραγούδια του, χρωματισμένα με την διακριτική και ακριβή ερμηνεία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

Η υπέροχη αυτή συνεργασία θα ξεκινήσει στις 24 Ιουνίου απο το Ηράκλειο για τον εορτασμό των 40 χρόνων του Πανεπιστημιου Κρήτης. Θα ακολουθήσει μία σειρά συναυλιών σε ανοιχτά θέατρα – ιδιαίτερους χώρους και θα ολοκληρωθεί στο Ηρώδειο στις αρχές Σεπτεμβρίου. Αμέσως μετά προγραμματίζονται εμφανίσεις εκτός συνόρων.

Μαζί τους θα βρίσκεται εννεαμελής ορχήστρα αποτελούμενη από εκλεκτούς μουσικούς.

Καλοκαίρι 2017. Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη συναντά τον Σταύρο Ξαρχάκο. Μια συνάντηση από αυτές που είναι βέβαιο ότι θα αφήσουν ισχυρό αποτύπωμα στη μνήμη και στη καρδιά μας, ένα μαγνητικό πεδίο γεμάτο μουσική, δύναμη και συναίσθημα.

Συνδιοργάνωση με το Κέντρο Πρόληψης Ο.ΚΑ.ΝΑ Λάρισας.


Διαβάστε επίσης:

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη συναντά τον Σταύρο Ξαρχάκο