Ο Στάθης Δρογώσης στήνει στο Stage25 ένα ξεχωριστό πρόγραμμα με επιλογές από όλη τη δισκογραφική πορεία του, έχοντας μαζί την ηλεκτρική μπάντα του, μετά από καιρό.

Σε αυτή τη βραδιά, το Σάββατο 20 Απριλίου 2013 στις 22.30, opening acts θα κάνουν οι RadioSol και Δημήτρης Μπαλογιάννης.

Ο τραγουδοποιός θα παρουσιάσει τον πιο καινούριο δίσκο του με τίτλο «ΟΜΟΡΦΗ ΖΩΗ», την πιο ώριμη και δυνατή ίσως προσωπική του δουλειά την οποία μπορούν όλοι να αποκτήσουν ακόμα και δωρεάν από το site της προσωπικής του εταιρείας www.antelmamusic.com

Μετά από εμφανίσεις με μεγάλα μουσικά σχήματα, ο Δρογώσης επέλεξε την επιστροφή στον ηλεκτρισμό, στην εκφραστική λιτότητα. Ο Στάθης Δρογώσης θα παίξει με τον γνωστό ιδιαίτερο τρόπο το πιάνο του και με την συνοδεία της μπάντας του θα παρουσιάσει μια μεγάλη διαδρομή από τα χρόνια του συγκροτήματος «ΤΑ ΦΩΤΑ ΠΟΥ ΣΒΗΝΟΥΝ» μέχρι τον τέταρτο καινούριο προσωπικό του δίσκο την «ΟΜΟΡΦΗ ΖΩΗ».

Θα μας κάνει να τραγουδήσουμε, να χορέψουμε, να γελάσουμε αλλά κυρίως να συμμετάσχουμε στην ΟΜΟΡΦΗ ΖΩΗ!

Το ιδιαίτερα δυνατό και ηλεκτρισμένο πρόγραμμα θα εκτελέσουν τρείς παλιοί συνεργάτες του Στάθη, ο Κώστας Γιαννίρης στο μπάσο, ο Γιώργος Λιβαδάς στα τύμπανα και ο Χάρης Μιχαηλίδης στην ηλεκτρική κιθάρα.

Τη συναυλία θα ανοίξουν οι RadioSol και ο νέος τραγουδοποιός Δημήτρης Μπαλογιάννης.

RadioSol

Μετά από μια περιπετειώδη πορεία στα στενά της Βαρκελώνης, τις μουσικές σκηνές του Σικάγο και τις βροχερές νύχτες του Δουβλίνου, οι RadioSol βρέθηκαν τελικά στην Αθήνα το καλοκαίρι του 2009 και από τότε εκπέμπουν σήμα σε σταθερή indie/ska συχνότητα. Ο ήχος τους έχει κάτι από όλα αυτά και φέρνει μια φρέσκια νότα στους ρυθμούς της πόλης. “Τα ονόματά μας ακούω στον αέρα/λες να ‘ναι η νύχτα αυτή η τελευταία” όπως λέει και ο στίχος τους στο “Μαύρο Ρόδο” και σίγουρα κάθε εμφάνιση των Radio Sol έχει αυτόν ακριβώς τον παλμό, σαν να’ναι η τελευταία! Η πρώτη δισκογραφική δουλειά τους με τον ομώνυμο τίτλο RadioSol, μια δικιά τους ανεξάρτητη παραγωγή, κυκλοφορεί και διατίθεται δωρεάν από την Antelma Music.

Ακούστε και κατεβάστε ελεύθερα στο: www.antelmamusic.com

Οι Radio Sol είναι:

Κώστας Γιαννίρης: μπάσο, φωνητικά

Ντομένικο Μπονάσσι: κιθάρα, φωνητικά

Δημήτρης Τζιμέας: κιθάρα

Γιώργος Λιβαδάς: τύμπανα

Δημήτρης Μπαλογιάννης

Από μικρός γρατσουνίζει κιθάρες, τώρα πιστεύει ότι βελτιώθηκε, αν και οι γείτονες ακόμη κάνουν παράπονα. Παρόλα αυτά συνεχίζει κανονικά τις εμφανίσεις του στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας όπου διαμένει. Η συμμετοχή στο φεστιβάλ τραγουδιού Θεσσαλονίκης το 2008 τον έβαλε σε σκέψεις ως προς το αν θα έπρεπε να αρχίσει να εμφανίζεται και σε πιο σοβαρές μουσικές σκηνές. Πρόσφατα κυκλοφόρησε ο πρώτος προσωπικός δίσκος από την Αntelma Μusic με τίτλο “8”.