Τα καταστήματα Public στη Θεσσαλονίκη και στον Βόλο υπόσχονται μαγικές μουσικές εκδηλώσεις συντροφιά με τον Σταμάτη Σπανουδάκη …

Συγκεκριμένα ο καταξιωμένος μουσικοσυνθέτης θα σας περιμένει στα καταστήματα Public στην Θεσσαλονίκη – Στοά Χιρς – στις 30 Αυγούστου και ώρα 12.00 και στο Βόλο στις 2 Σεπτεμβρίου και ώρα 12.00, για μια εκ βαθέων αναπάντεχη συζήτηση-συνέντευξη, για τις συναυλίες που θα δώσει αλλά και τον τελευταίο του έργο Θέλω να ‘μαι πάντα μαζί σου.

Πρόκειται για έναν αλλιώτικο δίσκο που ταξιδεύει το κοινό μέσα από τις κιθάρες και τους γνωστούς ήχους που χαρακτηρίζουν τον καλλιτέχνη. Ο δίσκος αυτός έρχεται τρία περίπου χρόνια μετά τον Αλέξανδρο ΙΙ υποδηλώνοντας τη διάθεση του δημιουργού του να αποστασιοποιηθεί για λίγο από τις πιο επικές ενορχηστρωτικές διαθέσεις του και να χαθεί στις κιθάρες.

Μαζί του η Ιροντίνα και ο Δημήτρης Γιαννακάκης, θα δώσουν μια προσωπική μουσική νότα, στα λόγια του.

Παράλληλα με τις μουσικές στιγμές που θα χαρίσουν τα Public στο κοινό τους, προσφέρουν αποκλειστικά για τους πελάτες του Βόλου και της Θεσσαλονίκης το soundtrack της ταινίας ΝΥΦΕΣ με κάθε αγορά cd του συνθέτη.