Ο Σταμάτης Κραουνάκης και η ομάδα ελληνικού μουσικού θεάτρου «Σπείρα Σπείρα» παρουσιάζουν τη νέα τους δουλειά με τίτλο

«Δε μασάμε 2012 φιλιά» στην Ακτή Δυμαίων στην Πάτρα το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Απριλίου 2012.

ΕΠΙΣΗΜΗ ΚΑΛΕΣΜΕΝΗ
Η ΑΓΛΑΪΑ ΠΑΠΠΑ

Ξεκίνησε ως μία κρυφή συνωμοσία στη μουσική-θεατρική σκηνή «Αθηναΐς», για 4 Τετάρτες και θέριεψε κι απλώθηκε, παίρνοντας παράταση για άλλες τόσες, αφού τα εισιτήρια ξεπουλήθηκαν πριν καλά – καλά δοθεί η ανακοίνωση της παράστασης!

Τραγούδια, σκετς, χιούμορ, τόλμη, διαμαρτυρία είναι τα υλικά της παράστασης, που δε «μασάει» να εκτεθεί, να διαμαρτυρηθεί, να σατιρίσει.

Αγαπημένα τραγούδια του Σταμάτη Κραουνάκη και όχι μόνο, σατιρικές μετασκευές γνωστών τραγουδιών, πικρή σάτιρα και  όλα αυτά ζυμωμένα με μπόλικο αυτοσχεδιαστικό οίστρο. Το γέλιο διαδέχεται το θυμό…. τον έρωτα η πίκρα…

Ο Σταμάτης Κραουνάκης στην καλύτερή του στιγμή και ο θίασος των αγοριών της Ομάδας Ελληνικού Μουσικού Θεάτρου  Σπείρα Σπείρα, πρωταγωνιστές  στις επάλξεις.

Μαζί τους, συνοδοιπόρος, η υπέροχη ηθοποιός με τις περγαμηνές, Αγλαΐα Παππά, επιθετική και σαγηνευτική στα τραγούδια που μοιράζεται με το θίασο αλλά και εσωστρεφής στο Μονόλογο της Λυσιστράτης του Μέλλοντος ( από το έργο – προέκταση της αριστοφανικής κωμωδίας, που έχει στο συρτάρι του ο Σταμάτης Κραουνάκης).

     
Η παράσταση, κατά γενική ομολογία κοινού και κριτικών, είναι εντός του παλμού της εποχής , τολμώντας  να ψηλαφίσει το συλλογικό τραύμα και να ξαναχτίσει  την καινούργια ζωή….

Το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Απριλίου η παράσταση φιλοδοξεί να κάνει «συνένοχους» τους θεατές της «Ακτής Δυμαίων», κινητοποιώντας το ομαδικό, συλλογικό αίσθημα.

«ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ 2012 ΦΙΛΙΑ»
Παίζουν και τραγουδούν μαζί με το Σταμάτη Κραουνάκη:

Χρήστος Γεροντίδης
Μπάμπης Γούσιας
Jerome Kaluta
Θανάσης Καραθανάσης
Χρήστος Μουστάκας
Δημήτρης Μπογδάνος
Κώστας Μπουγιώτης
Γιώργος Στιβανάκης

Στα δύο πιάνα ο Σταμάτης Κραουνάκης και ο Άρης Βλάχος

Έκτακτη συμμετοχή η Αγλαΐα Παππά