Το Θέατρο ΠΚ μας προσκαλει να γνωρίσουμε τον Karman, ένα νέο super ήρωα!

KARMAN… ένας ήρωας από την εποχή της σκιάς που έγινε Super ήρωας! Ο Τάσος Κώνστας γιορτάζοντας τα 20 χρόνια καλλιτεχνικής δράσης πίσω από το πανί, συναντιέται με τον εικαστικό Παντελή Μάκκα και επαναπροσδιορίζουν την ιδέα του θεάτρου σκιών …

«Ε, ρε Super γλέντια!»

Ο Καραγκιοζοπαίκτης Τάσος Κώνστας και ο εικαστικός Παντελής Μάκκας, μας καλούν να γνωρίσουμε τον «Κάρμαν», το νέο πρόσωπο του πολυαγαπημένου μας λαϊκού ήρωα, Καραγκιόζη!

Ποιος είναι ο Κάρμαν; Ένας σύγχρονος σούπερ ήρωας ο οποίος εντυπωσιάζει με την υπερδύναμη του χιούμορ του μικρούς και μεγάλους, κάθε Σάββατο στις 6.00 το απόγευμα στο Θέατρο ΠΚ!

Η πρωτότυπη παράσταση συνδυάζει την τέχνη του παραδοσιακού θεάτρου σκιών με τη σύγχρονη τέχνη του video art και ο Καραγκιόζης, ως Κarman, κλείνει το μάτι στην τεχνολογία και στους κάθε προέλευσης σούπερ ήρωες, αλλάζει διάσταση στο σενάριο και στη φόρμα και μας συστήνεται ξανά.

Μαζί του όλες οι αγαπημένες μας φιγούρες από το κλασικό θέατρο σκιών αλλά και αυτές με … super ιδιότητες! Η Agly woman, τα Kol Boys, o Big George, o Nose κ.ά., υπερήρωες σε περιπέτειες στον… Milk Planet, τον Nose Planet, στον Dark Planet και φυσικά στον… Paraga planet!

Μια πρωτόγνωρη εμπειρία για τους λάτρεις του θεάτρου σκιών και όχι μόνο!

Συντελεστές:

Σύλληψη, σενάριο, ερμηνεία: Τάσος Κώνστας
Εικαστική επιμέλεια, βίντεο: Παντελής Μάκκας
Παραγωγή: «Φιγούρες & Κούκλες», 2016-17

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα της παράστασης: www.KARMANSHOW.com

Λίγα λόγια για τον καραγκιοζοπαίκτη Τάσο Κώνστα

Ο καραγκιοζοπαίχτης Τάσος Κώνστας, φέτος συμπληρώνει 20 χρόνια καλλιτεχνικής δημιουργίας πίσω απ το πανί.

Όλα αυτά τα χρόνια στο μόνιμο στέκι του Καραγκιόζη στις «Φιγούρες & Κούκλες» στην Πλάκα, έχει μυήσει με μοναδικό τρόπο μικρούς και μεγάλους στο διασκεδαστικό κόσμο του Ελληνικού θεάτρου σκιών.

Δίνοντας μια φρέσκια πνοή στον Καραγκιόζη, αρθρώνει λόγο σημερινό στο πανί, στο θέατρο, στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο. Φέτος ο Τάσος Κώνστας, σε συνεργασία με τον εικαστικό Παντελή Μάκκα, τον βάζει σε νέες super περιπέτειες, με νέα μορφή σε νέους κόσμους, στο Νέο Κόσμο, στο θέατρο ΠΚ!

Μια νέα πρόταση για το ρεπερτόριο και την τεχνική του θεάτρου σκιών που θα εντυπωσιάσει και θα διασκεδάσει μικρούς και μεγάλους θεατές!

Η παράσταση απευθύνεται σε παιδιά άνω των 5 ετών