Οι εν Ελλάδι θαυμαστές του κουνούν με ευγνωμοσύνη την ουρά τους για το ανέλπιστο νέο που έφτασε στα αυτιά τους. Ο νούμερο ένα ίσως gangsta ράπερ της ανατολικής και δυτικής όχθης των ΗΠΑ, Snoop Dogg είναι έτοιμος να ραπάρει-σαλπάρει για τη χώρα μας στις 10 Ιουλίου στο club Kingdom (πρώην On The Rocks).

Οι εν Ελλάδι θαυμαστές του κουνούν με ευγνωμοσύνη την ουρά τους για το ανέλπιστο νέο που έφτασε στα αυτιά τους. Ο νούμερο ένα ίσως gangsta ράπερ της ανατολικής και δυτικής όχθης των ΗΠΑ, Snoop Dogg είναι έτοιμος να ραπάρει-σαλπάρει για τη χώρα μας στις 10 Ιουλίου στο στο club Kingdom (πρώην On The Rocks), στη Βάρκιζα.

O Snoop Dogg οπωσδήποτε θεωρείται ένας από τους πατέρες της σύχρονης ραπ μουσικής, μαζί με όλα τα άλλα μεγάλα ονόματα, όπως ο Dr. Dre ή ο Tupac.

Από τους πιο επιδραστικούς μαύρους καλλιτέχνες αποτελεί είδωλο για όλους τους φίλους της μαύρης μουσικής και σεβαστό πρόσωπο στο παγκόσμιο μουσικό στερέωμα.

Σίγουρα εκκεντρικός, πάντα με τη χαρακτηριστική κόμμωση και τον ιδιαίτερο προσωπικό του ήχο έφερε το hip hop κατευθείαν από τα ghetto στις πρώτες θέσεις των αμερικάνικων charts και άρχισε να μονοπωλεί το ενδιαφέρον του MTV.

Η αγάπη του ελληνικού κοινού για τα τραγούδια, τη μουσική και το προσωπικό του στυλ είναι δεδομένη και θα αποδειχθεί ζωντανά στις 10 Ιουλίου!

INFO
Snoop Dogg: 10 Ιουλίου, στο club Kingdom (πρώην On The Rocks)30 km Αθηνών – Σουνίου, Ελληνικό
Επικοινωνία με το κοινό: 2109625105, Detox Promotions
Τιμή εισιτηρίων 40 Ευρώ, Προπώληση metropolis, www.i-ticket.gr, tickethouse (Πανεπιστημίου 42)