‘Οπως διαβάζουμε και στο Δελτίο Τύπου που συνόδευσε την κυκλοφορία σε κασέτα, “ο λόγος του έχει μια λυτρωτική όσο και αστική διάσταση και μαζί με το ηχητικό υπόβαθρο που βρίθει από κρότους και βόμβους, χωμένους μέσα σε χαμηλοσυχνοτικές ρυθμολογίες, παράγουν ένα αποτέλεσμα
που αυτονόητα τελικώς στέκεται δίπλα σε άλλα δημιουργήματα που έχουν εκδοθεί από την A Man out of A Man, τα οποία επίσης μεταφέρουν τη μητροπολιτική/αθηναϊκή/ελληνική αγωνία και νεύρωση.

Το Athens Romance χαρτογραφεί μέσω των τραγουδιών του την ίδια τη μητροπολιτική Αθήνα. Κάθε ένα από τα οκτώ τραγούδια φέρει το όνομα μιας συνοικίας της πόλης. Μία πορεία από το Αττικό Άλσος μέχρι το Πάρκο Ελευθερίας, με όλες τις στάσεις ενδιάμεσα σε μία ιδιότυπη ιχνογράφηση ήχου και λόγου.”

Συντελεστές δίσκου

*Στίχοι & Φωνή: Sigmataf
*Μουσική και επιμέλεια παραγωγής: Αλέκος Σώρρος
*Μίξη: Χρήστος Μελαχροινός
*Μουσική στο #3: Δημήτρης Πάλλης
*Edit & extra programming στο #5: Αλέκος Σώρρος
*Πιάνο στο #3: Δημήτρης Πάλλης
*Mastering: Βασίλης Ντοκάκης
*Artwork: Χριστίνα Τσέβη

Sigmataf

O Sigmataf γεννήθηκε το 1980 και ζει στην Αθήνα. Στη μουσική ξεκίνησε από το hip hop σχήμα Prohja και μετέπειτα υπήρξε μέλος των Βαβυλώνα ως στιχουργός και ερμηνευτής, με το ψευδώνυμο Κοράκι μέχρι το 2003. Το “Sigmataf” εμφανίστηκε ως όνομα της καλλιτεχνικής του περσόνας για πρώτη φορά το 2010, όταν κυκλοφόρησε το album “Ξύπνα. Ώρα για ύπνο”. Ακολούθησαν το “Τι Κάνει Σε Είσαι Να; Εδώ” (2012) και το ep “Metavasi·3” του 2017. Το Δεκέμβρη του 2019, το Athens Romance κυκλοφόρησε ηλεκτρονικά στο bandcamp και τον Φεβρουάριο του 2020 ήρθε η έκδοση του σε format κασέτας από την A Man out of A Man. Παράλληλα με τη δισκογραφία, σκηνοθετεί και μοντάρει video clip για τον ίδιο αλλά και για άλλους καλλιτέχνες/συγκροτήματα  ενώ θα τον συναντήσετε και σε διάφορα bar της πόλης, ως DJ.