Ένας από τους ραγδαία ανερχόμενους νέους djs και παραγωγούς της techno σκηνής, ο Ολλανδός Rob Hes θα είναι κοντά μας για να μας παρουσιάσει με ένα συναρπαστικό μουσικό ταξίδι μέσα από τα μονοπάτια της techno.

Ο ήχος του μπορεί να χαρακτηριστεί ως ακατέργαστος, δυναμικός αλλά και πολύ μουσικός ταυτόχρονα. Είναι ένας από εκείνους τους καλλιτέχνες που αναγνωρίζετε άμεσα τις παραγωγές του, χωρίς όμως να επαναλαμβάνει δημιουργικά tricks ξανά και ξανά.

Ο Rob έχει προσελκύσει την προσοχή της παγκόσμιας techno σκηνής την τελευταία περίοδο, αλλά ο χαρακτηρισμός σαν ‘νεοφερμένος’ ίσως δεν είναι ο καλύτερος τρόπος για να περιγράψουμε αυτό το πολυτάλαντο καλλιτέχνη.

Με περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας στο στούντιο και αμέτρητες κυκλοφορίες υπό διαφορετικά ψευδώνυμα, είναι σίγουρα ένα από τα ακατέργαστα διαμάντια που έχει παραμείνει κρυμμένο για πάρα πολύ καιρό.

Αλλά με τις πρόσφατες κυκλοφορίες στη “SCI + TEC” του Dubfire, την «Tronic» του Christian Smith, την περίφημη «Bedrock» και την επερχόμενη κυκλοφορία του στην ‘Senso’ του Oliver Huntemann, προσελκύει όλο και περισσότερα βλέμματα κάθε φορά που η μουσική του βρίσκεται στις προθήκες των δισκοπωλείων.

Info:

Facebook: www.facebook.com/robhesofficial
Soundcloud: www.soundcloud.com/robhes
Instagram: www.instagram.com/robhesofficial
Beatport: www.beatport.com/artist/rob-hes/274597

Support της βραδιάς οι Mikee, Nick A, St. M.