Ονομάζεται Clinton, George Clinton και όποια ομοιότητα με τον πρώην Πρόεδρο των ΗΠΑ είναι απολύτως συμπτωματική! O Πατέρας της Funk μουσικής… έρχεται στην Αθήνα στις 30 Ιουνίου στο θέατρο Βράχων.

Ονομάζεται Clinton, George Clinton και όποια ομοιότητα με τον πρώην Πρόεδρο των ΗΠΑ είναι απολύτως συμπτωματική! O Πατέρας της Funk μουσικής…έρχεται στην Αθήνα στις 30 Ιουνίου στο θέατρο Βράχων.

Για μία και μοναδική εμφάνιση, το θέατρο Βράχων, Μελίνα Μερκούρη, το Σάββατο 30 Ιουνίου εμφανίζεται ο μεγάλος μουσικός George Clinton σε συνεργασία με τους P-Funk All Stars.

Συνεχίζοντας τις περιοδείες τους κάνουν μια στάση και στη χώρα μας με σκοπό να μας καταπλήξουν με το μοναδικό σόου τους. Οι P-Funk All Stars ένα συγκρότημα που αποτελείται από 20 άτομα, συνοδεύει το καλλιτέχνη σχεδόν σε όλες του τις περιοδείες του από το 1981 μέχρι και σήμερα.

Σε μια πολύ μεγάλη βραδιά και σε ένα τρίωρο σόου ο George Clinton κάνει το ποδαρικό του στη χώρα μας και κερδίζει τις εντυπώσεις. Υστερα από 67 χρόνια πορείας φανερώνει στο Αθηναϊκό κοινό το μοναδικό του ταλέντο και δικαιολογεί το θαυμασμό για το πρόσωπό του από πολλούς καλλιτέχνες.

INFO
Θέατρο Βράχων, Μελίνα Μερκούρη: Σάββατο 30 Ιουνίου
Τιμή Εισιτηρίου: 30 ευρώ, 35 ευρώ προπώληση, 40 ευρώ ταμείο
Διάθεση Εισιτηρίων: Ticket Point Ακαδημίας & Γενναδίου 3