Ταξιδέψτε μαζί του, μέσα από μια παραμυθένια παραγωγή με ακροβατικά, μουσική και πλούσια σκηνοθετικά ευρήματα. Απολαύστε το κοσμαγάπητο έργο του Jim Barrie [Τζιμ Μπάρρι] σε μια νέα θεατρική διασκευή, γεμάτη εκπλήξεις αλλά και εναέριες κινήσεις, που ενθουσίασε κοινό και κριτικούς στη Βρετανία!

Ραντεβού με την περιπέτεια λοιπόν την Κυριακή 1 Οκτωβρίου, στις 5 το απόγευμα, στην Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη για τη δορυφορική μετάδοση του «Πήτερ Παν» στο πλαίσιο τoυ National Theatre Live.

Πρόκειται για μια συμπαραγωγή του Εθνικού Θεάτρου της Αγγλίας και του Bristol Old Vic Τheatre σε σκηνοθεσία της Sally Cookson (γνωστής στους φίλους του NTL από τη σκηνοθεσία της Jane Eyre) με πρωταγωνιστή τον αεικίνητο Paul Hilton [Πωλ Χίλντον]. Στο πλάι του,  ο… ακαταμάχητα θηλυκός Κάπτεν Χουκ της Anna Francolini [Άνν Φρανκολίνι], που ερμηνεύει επίσης τον ρόλο της κυρίας Ντάρλινγκ!

Η μετάδοση συνοδεύεται από αγγλικούς υπότιτλους και πραγματοποιείται σε συνεργασία με τη Βρετανική Πρεσβεία και το British Council. Μια φανταστική ιστορία που συνεχίζει να μιλά με τρυφερότητα στις καρδιές όλων μας για το θέμα της ενηλικίωσης και όχι μόνο…

Συντελεστές:

NT LIVE – «Πήτερ Παν» («Peter Pan») του Jim Barrie (1860-1937)
Συνολική διάρκεια: 2 ώρες και 30 λεπτά με διάλειμμα 20 λεπτών

Σκηνοθεσία: Sally Cookson
Δραματουργία: Mike Akers
Σκηνικά: Michael Vale
Κοστούμια: Katie Sykes
Σχεδιασμός φωτισμών: Aideen Malone
Μουσική: Benji Bower
Ηχητικός σχεδιασμός: Dominic Bilkey
Κινησιολογική σκηνοθεσία: Dan Canham
Σκηνοθεσία εναέριας κινησιολογίας: Gwen Hales
Σκηνοθεσία κουκλοθεάτρου: Toby Olié
Σκηνοθεσία πάλης: Rachel Bown-Williams, Ruth Cooper-Brown (RC ANNIE Ltd)
Συνεργάτις σκηνοθέτις: Ellen Havard
Βοηθός σκηνοθέτη εναέριας κινησιολογίας: Tom Ratcliffe
Αγωγή λόγου: Jeannette Nelson, Charmian Hoare

Παίζουν οι ηθοποιοί: Saikat Ahamed, Suzanne Ahmet, Marc Antolin, Will Bower, Lois Chimimba, Laura Cubbitt, Phoebe Fildes, Anna Francolini, Ruth Hammond, Felix Hayes, Paul Hilton, Amaka Okafor, Ekow Quartey, Dan Wheeler, Madeleine Worrall

Με αγγλικούς υπότιτλους 


Φωτογραφία: Paul Hilton as Peter Pan and Madeleine Worrall as Wendy. Photo by Steve Tanner