«Ένας λόγος παραπάνω» είναι ο τίτλος μίας ενότητας συνεντεύξεων από ανθρώπους της Τέχνης και της Διανόησης στη Λίνα Νικολακοπούλου …

και τον Μάκη Προβατά. Μια συζήτηση δίχως φόβο και με πάθος, που οι απόψεις των καλεσμένων έχουν ιδιαίτερη σημασία και βαρύτητα ειδικά στις μέρες που διανύουμε. Τόπος συνάντησης, το Loft του πολυχώρου Gazarte, κάθε Κυριακή απόγευμα στις 6:30 με ζεστό μυρωδάτο καφέ και αγαπημένα κουλουράκια.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό. Στο τέλος κάθε συνέντευξης, πού διαρκεί μία ώρα, το κοινό έχει τη δυνατότητα να υποβάλλει ερωτήσεις στον καλεσμένο ή την καλεσμένη. Οι βραδιές θα εμπλουτίζονται με οπτικοαουστικό υλικό σχετικό με το κάθε θέμα.

Μια πρόσκληση-πρόκληση κι ένας λόγος παραπάνω να διακόψουμε την παθητικότητα και την ανία της καθημερινότητας, κάθε Κυριακή απόγευμα στις 6:30 μ.μ.

Αυτή την Κυριακή, 15 Ιανουαρίου, καλεσμένος μας είναι ο Πίτερ Οικονομίδης. Ο Πίτερ Οικονομίδης γεννήθηκε στη Νότια Αφρική αλλά ζει και δραστηριοποιείται στην Ελλάδα. Παγκοσμίου φήμης, ειδικός σε θέματα επικοινωνίας και στρατηγικής branding, έχει δημιουργήσει ορισμένα από τα πιο γνωστά moto μεγάλων εταιρειών, Coca Cola, Apple, International Olympic Commitee, Antenna, Sigma κ.α.

Η παρουσίαση του στο 11ο Διεθνές Συνέδριο “Αριστοτέλης” της Ε.Ε.Δ.Ε στη Θεσσαλονίκη με θέμα “Rebranding Greece” , δημιούργησε αίσθηση, έκανε τον γύρο των social media και θεωρήθηκε μια από τις πιο ενδιαφέρουσες προσεγγίσεις για το πως θα μπορούσαμε να “ξαναχτίσουμε” την εικόνα της χώρας.

Προσκεκλημένοι που ακολουθούν μέσα στον Γενάρη


Κωστής Δασκαλάκης
Γιώργος Γραμματικάκης