Την Τετάρτη 6 Μαΐου 2015 ο Περικλής Χειλάς, σε μία από τις σπάνιες ζωντανές εμφανίσεις του, παρουσιάζει στο Σταυρό του Νότου Plus τα τραγούδια από τους δύο προσωπικούς του δίσκους καθώς και νέο, ακυκλοφόρητο υλικό.

Τον συνοδεύει στην ερμηνεία η Μαριαστέλλα Τζανουδάκη. Μαζί του οι εξαιρετικοί μουσικοί Τάκης Φαραζής (keyboards) και Τάσος Μισυρλής (τσέλο). Guest ο Στέφανος Λογοθέτης

Παρ’ ότι «αταίριαστος» ο Περικλής Χειλάς συνταιριάζει δύο προκλητικές, γοητευτικές, αρνήσεις. Χωρίς ποτέ να χάνει το στόχο της αμεσότητας και της ευαισθησίας δεν προδίδει τις απαιτήσεις για μια υψηλή αισθητική ποιότητα. Ηλεκτρονικοί και φυσικοί ήχοι εναλλάσσονται και διαχέονται αβίαστα.

Με την σύμπραξη των δεξιοτεχνών συνεργατών του επιτυγχάνει το–υπό ενός είδους άτυπο διωγμό – αυτονόητο: Αληθινή συγκίνηση

Συμμετέχουν:

ΜΑΡΙΑΣΤΕΛΛΑ ΤΖΑΝΟΥΔΑΚΗ – Τραγούδι

ΤΑΚΗΣ ΦΑΡΑΖΗΣ – Keyboards

ΤΑΣΟΣ ΜΙΣΥΡΛΗΣ – Τσέλο

Guest: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ

Ο Περικλής Χειλάς γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Παγκράτι. Ήδη από την περίοδο της εφηβείας του γράφει ποιήματα – σε ηλικία 20 ετών εκδίδει την πρώτη ποιητική συλλογή του – ενώ παράλληλα συνθέτει τα πρώτα του τραγούδια που πολύ αργότερα, το 2001, θα συμπεριληφθούν στο πρώτο  προσωπικό του CD με τίτλο «Αταίριαστος», ένα cd που απέσπασε εξαιρετικές κριτικές. Λίγο αργότερα κυκλοφόρησε και το δεύτερο cdτου με τίτλο «Ερωτιδέας».

Συνεργάζεται με αξιόλογους μουσικούς, όπως τους Τάσο Καρακατσάνη, Αντώνη Τουρκογιώργη, Μιχάλη Γρηγορίου, Δημήτρη Μπουζάνη και συγχρόνως παρουσιάζει τα τραγούδια του σε μικρούς χώρους προσελκύοντας κάθε φορά ένα σημαντικό αριθμό πιστών φίλων. Και συνεχίζει….