Παρέα με τους μουσικούς του, θα μας παρουσιάσει ένα πρόγραμμα που φωτίζει τη διαδρομή του Παύλου Καρποδίνη στο ελληνικό τραγούδι και «ισορροπεί» ανάμεσα σε τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία και διαχρονικά τραγούδια, διαλεγμένα από την ελληνική μουσική σκηνή.

Σε αυτές τις εμφανίσεις θα τον συντροφεύσουν φίλοι και συνοδοιπόροι. Συγκεκριμένα θα είναι οι:

17 Νοεμβρίου | Νίκος Ανδρουλάκης, Τζίνα Καλομοίρη
1 Δεκεμβρίου | Σοφία Μιχαηλίδου, Θανάσης Παπαβασιλείου
8 Δεκεμβρίου | Αντιγόνη Αλικάκου, Κική Γιαμπουρά

Μικρό βιογραφικό

Ο Παύλος Καρποδίνης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε τεχνολόγος Μηχανολόγος Μηχανικός στον Πειραιά και παράλληλα στο Εθνικό ωδείο, κλασσική κιθάρα. Ξεκίνησε τις μουσικές του αναζητήσεις στα εφηβικά του χρόνια συμμετέχοντας σε μπάντες, ώσπου το 2002 δημιούργησε μαζί με τον Νίκο Διαμαντόπουλο το μουσικό σχήμα “ΟΜΟΡΟΝ”. Η πρώτη τους δισκογραφική δουλειά με δικά τους τραγούδια, στίχους και μουσική είχε τον τίτλο “Πρώτη Μετάδοση”. Σε αυτόν τον δίσκο συμμετείχαν η Αναστασία Μουτσάτσου και η Μαριάνα Ευστρατίου.

Παράλληλα με τις ζωντανές εμφανίσεις του, το 2013 κυκλοφορεί η πρώτη, προσωπική του δισκογραφική δουλειά “Τα αρώματα της μοίρας”. Μια ενότητα επτά τραγουδιών που βασίζεται σε προσωπικά βιώματα και που όπως σχολιάζει ο ίδιος «σκοπό έχουν να μοιραστούν μαζί σας μεγάλες – μικρές στιγμές ενός ταξιδιού νοσταλγίας, έρωτα, αγάπης, μέσα ουσιαστικά από προσωπικές ιστορίες…». Ο Καρποδίνης σε αυτήν τη συλλογή τραγουδιών, στην οποία συμμετέχουν η Ηρώ Σαΐα και ο Κώστας Μάντζιος, συνδυάζει τον ηλεκτρικό ήχο και τη μπαλάντα με πιο λαϊκότροπα ακούσματα στο ρυθμό του ζεϊμπέκικου.