Ο Paul Weller έρχεται στην Αθήνα στις 14 Ιουλίου στο Θέατρο Βράχων, στο πλαίσιο του 23ου φεστιβάλ Υμηττού, και αυτό αποτελεί μία από τις πιο σημαντικές μουσικές ειδήσεις της χρονιάς, καθώς δεν έχει εμφανιστεί ποτέ στη χώρα μας, παρότι έχει πολυπληθές κοινό!

O Paul Weller είναι ένας από τους ζωντανούς θρύλους της ροκ μουσικής παγκοσμίως αλλά και ένας από τους πλέον σημαντικούς καλλιτέχνες για τον 20ο αιώνα. Πέρα από την τεράστια σε επιτυχίες καριέρα του ως μουσικός, είναι και μια από τις εμβληματικές φιγούρες της Μ. Βρετανίας, χάρη στο εξαιρετικό στυλ του, ήδη από την εποχή των mods έως και σήμερα, σε ηλικία 50 ετών.

Στα 30 χρόνια της καριέρας του με τα 2 συγκροτήματά του (The Jam, The Style Council) και ως σόλο καλλιτέχνης, έχει κυκλοφορήσει πάνω από 20 δίσκους, οι οποίοι στην πλειοψηφία τους έχουν φτάσει στις κορυφές των καταλόγων πωλήσεων στη Μεγάλη Βρετανία και σε αρκετές χώρες του πλανήτη, δημιουργώντας πολλά ρεκόρ. Είναι χαρακτηριστικό ότι και ο πρόσφατος δίσκος του (22 Dreams, κυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες) πήγε κατευθείαν στο Νο1 των πωλήσεων της Μ. Βρετανίας, και περιλαμβάνεται στις λίστες με τα καλύτερα άλμπουμς του 2008 των πλέον έγκριτων μουσικών εντύπων του πλανήτη.