Ο Παρασκευάς Θεοδωράκης θα βρίσκεται στο Άλικο κάθε Τετάρτη από 29 Απριλίου 2015.

Ο Παρασκευάς Θεοδωράκης δεν είναι καινούριος στο τραγούδι. Μετράει ήδη 10 χρόνια “on the road” και από την πρώτη στιγμή εντυπωσίασε τόσο με τα τραγούδια του όσο και με τη βαθιά χροιά της φωνής του. Ανήκει στη νέα μουσική γενιά της Θεσσαλονίκης και έχει στο ενεργητικό του αμέτρητες ώρες εμφανίσεων σε μουσικούς χώρους σε όλη την Ελλάδα.

Έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως ο Β. Γερμανός, η Αρλέτα, ο Ν. Ζιώγαλας, ο Δ. Τσακνής, ο Γ. Μηλιώκας, ο Β. Καζουλης, ο Μ. Πασχαλίδης κ.ά.

Το 2008 παρουσίασε μέρος της δουλείας του στο «Παρά θιν’ αλός» προσκεκλημένος  του Γιώργου Ανδρέου μαζί με τους: Ελένη Τσαλιγοπούλου, Χρήστο Θηβαίο, Γεωργία Νταγάκη, Σταύρο Σιόλα και Ορέστη Ντάντο.

Το Μάιο του 2009 με τους On The Road άνοιξαν τη συναυλία των Ten Years After σε Αθήνα και  Θεσσαλονίκη. Ο Σωκράτης Μάλαμας τους παρουσίασε στις καλοκαιρινές του εμφανίσεις (Αθήνα – Θεσσαλονίκη) το 2012.

Αυτή την περίοδο o Παρασκευάς Θεοδωράκης παρέα με 2 υπέροχους μουσικούς τον Δημήτρη Μπρέντα (κλαρίνο, καβάλ, γκάιντα) και τον Διονύση Μακρή (μπάσο) ανανεώνει τις διαδρομές του σε ένα μουσικό ταξίδι γεμάτο δυναμισμό, συναίσθημα και απρόσμενους προορισμούς έχοντας στις αποσκευές του τραγούδια από το δίσκο των On The Road και νέα δικά του τραγούδια.

Ο Παρασκευάς Θεοδωράκης συμμετέχει τραγουδώντας στην παράσταση «Είμαστε τρομοκράτες (αφιέρωμα στον Νικόλα Άσιμο) καθώς και σε συναυλίες με τον Νίκο Ζιώγαλα, τον Βασίλη Καζούλη και τους On The Road.