Το 1ο Μεσογειακό Φεστιβάλ «Τέχνη στη γη της Μαστίχας» τιμά, ο οποίος θα
φιλοξενήσει επί σκηνής στις 27 Ιουλίου το Χιώτη καλλιτέχνη Παντελή
Θαλασσινό. Ο Παντελής Θαλασσινός σε αυτή την ξεχωριστή βραδιά διαλέγει αγαπημένα τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία, δοκιμάζει καινούργια, ακυκλοφόρητα τραγούδια για πρώτη φορά στη σκηνή αλλά επιλέγει και τραγούδια άλλων δημιουργών που αγαπά καθώς και παλαιότερα λαϊκά και παραδοσιακά.

Ο σπουδαίος Χιώτης καλλιτέχνης γιορτάζει παρέα με τη Γιώτα Νέγκα που αυτό το καλοκαίρι τον συνοδεύει στις συναυλίες του αλλά και με τον Γεράσιμο Ανδρεάτο, την Αναστασία Μουτσάτσου, το Βασίλη Σκουλά σε μια μουσική βραδιά κάτω από το χιώτικο φεγγάρι.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27 Ιουλίου στο Ανοιχτό Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» (Καστρομηνάς) στη Χίο. Ώρα έναρξης: 21:00 και η τιμή του εισιτηρίου είναι 15€.

Τον Παντελή Θαλασσινό,τη Γιώτα Νέγκα και τους φίλους θα συνοδεύσουν ο Σταύρος Αλεξόπουλος στα τύμπανα – κρουστά, ο Πάνος Δημητρακόπουλος στο κανονάκι, ο Γιάννης Πλαγιαννάκος στο μπάσο, ο Μαρκέλος Πούπαλος στο ούτι, το λαούτο και την κιθάρα, ο Σταμάτης Πούπαλος στο βιολί, ο Μανώλης Στάθης στο μπουζούκι το σάζι και τον τζουρά και ο Ντίνος Χατζηιορδάνου στο ακκορντεόν.