Την Δευτέρα 24 Μαρτίου, ο Πάνος Μπίρμπας, ο τραγουδοποιός της alternative dark rock και folk noir σκηνής με την χαρακτηριστική μπάσα φωνή, μας υποδέχεται στον ολοκαίνουργιο χώρο Tin Pan Alley, για ένα εξαιρετικά φορτισμένο live με την μπάντα που ξέρει να μας συγκινεί σε όλες της τις εμφανίσεις.

Με ήχο ηλεκτρισμένο, ο Πάνος Μπίρμπας θα μας παρουσιάσει δικές του συνθέσεις από το ντεμπούτο άλμπουμ ”Mournful” (σε επιμέλεια και παραγωγή του Lolek), διασκευές αγαπημένων του καλλιτεχνών (Johnny Cash, Leonard Cohen, Nick Cave, Bob Dylan, Tom Waits, 16 horsepower, Madrugada etc..) καθώς και νέες συνθέσεις που αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, μετατρέποντας την σκηνή του Tin Pan Alley σε ένα μοναδικό rock θέατρο για εκείνη την νύχτα.

Στέκεται στην σκοτεινή πλευρά του δρόμου, αφηγείται ιστορίες άλλοτε αληθινές, άλλοτε φανταστικές. Νοσταλγεί και διακριτικά σου ζητά να χορέψεις valse. Σε καθηλώνει με τους σχεδόν νεκρικούς swing ρυθμούς του. Μέσα από έντονα ξεσπάσματα, απελπισμένες κιθάρες και επώδυνες εξομολογήσεις σε αναγκάζει να σηκωθείς από τη θέση σου και να γίνεις ένα μαζί του…

Παίζουν οι μουσικοί:
Παναγιώτης Παπαπορφυρίου: Εl. Guitar
Μάκης Καφετζιδάκης: Bass
Γιάννης Μαρίνης: keyboards – harmonica
Δημήτρης Γρηγοριάδης: drums
Φώτης Παπαθεωδόρου: Ήχος

Οργάνωση παραγωγής: Cricos