Το Stage Musicafeστη Ραφήνα παρουσιάζει τον Πάνο Μουζουράκη με τo Big Band Projectτου, σε μια μουσική βραδιά στο πλαίσιο των εκδηλώσεων με τίτλο “Καλοκαίρι στο κόκκινο”, που διοργανώνει ο ρ/σ 105,5 στο Κόκκινο, τη Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013.

 

O Πάνος Μουζουράκης «παίζει» με το Big Band Project και… βρίσκει το στόχο του σε μία βραδιά με swing διάθεση, funk, soul, ροκ μελωδίες αλλά και πολλές εκπλήξεις από την καινούρια του δισκογραφική δουλειά!

 

Με τη συνοδεία των 7 μουσικών και των 3 τραγουδιστών της πιο φρέσκιας και φευγάτης μπάντας, ο Πάνος Μουζουράκης μάς παρουσιάζει το ΣΤΟΧΟ: την καινούρια του δισκογραφική δουλειά που κυκλοφορεί τον Ιούλιο. Υπογράφοντας ο ίδιος τη μουσική σε τραγούδια που διακρίνονται για τον ιδιαίτερο ρυθμό τους και τους στίχους που συγκινούν, προβληματίζουν, παρασύρουν, και διατηρώντας το μοναδικό του ύφος, ο Πάνος Μουζουράκης μάς συστήνει… την –σαφώς- πιο ώριμη δουλειά του. Όλα αυτά σε ένα live δυνατό, κεφάτο, ανατρεπτικό, που θα ταξιδέψει σε πολλές πόλεις, με άρωμα και διάθεση καλοκαιριού και… θα ντυθεί χειμωνιάτικα και την περίοδο 2013-14!