Το Club του Σταυρού του Νότου παρουσιάζει τον Πάνο Μουζουράκη και τον Βαγγέλη Ασημάκη σε μια σειρά εμφανίσεων από τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011 και κάθε Δευτέρα βράδυ!

Στο Club του Σταυρού του Νότου 82 χρόνια ακριβώς μετά το μεγάλο Wall Street Crash (1929) και 66 χρόνια μετά την ίδρυση των Ηνωμένων Εθνών United Nations (Oct 24, 1945) και 35 χρόνια μετά την ανεπίσημη εδραίωση της ημέρας του μεγάλου αδερφού Unofficial Big Brother DAY (Oct 24, 1976) …
Σήμερα, εν μέσω οικονομικής κρίσης:

Ο Πάνος Μουζουράκης και ο Βαγγέλης Ασημάκης ενώνουν τις …αδυναμίες τους θέλοντας να χαρακτηρίσουν την ημέρα αυτή με ένα ακόμα τίτλο: «Η Mέρα του Δεν-Καταλαβαίνω».

Η παράσταση ως φόρος τιμής στην ημέρα ονομάζεται: «Αυστηρώς Aκατάληπτο»

Κατά τη διάρκεια της παράστασης θα παιχτούν γύρω στα 38 άσματα της ελληνικής δισκογραφίας και ένα αγγλόφωνο. Γιατί; Δεν έχουμε καταλάβει, αλλά και αυτό είναι μέσα στο γενικότερο κλίμα της ημέρας.
Στην προσπάθεια εδραίωσης αυτής της γιορτής, οι εμφανίσεις θα συνεχιστούν για άλλες 10 με 11 Δευτέρες. Μέχρι να εμφυτευθεί στο κοινό η σημασία της ημέρας αυτής χωρίς να γίνει απαραίτητα κατανοητή.
Κωνσταντίνος Μαδεμλής – Κιθάρα
Mιχάλης Καπηλίδης –  Ντραμς
Γιάννης Οικονομίδης –  Τρομπέτα
Δημήτρης  Φροσίνης –  Μπάσο