Την αγάπη τους για τις εικόνες και τις αφηγήσεις, και τη συνολική εμπειρία τους από τον χώρο της μουσικής ενώνουν η Ευανθία Ρεμπούτσικα και ο Παναγιώτης Καλαντζόπουλος

αυτό το καλοκαίρι με μία συναυλία στο πλαίσιο του Sani Festival στη Χαλκιδική.

Ατμοσφαιρικές και αφηγηματικές, οι μουσικές της Ρεμπούτσικα «μυρίζουν» κινηματογράφο ακόμα κι όταν δεν είναι γραμμένες γι’ αυτόν.

Πλοκή και εικόνες, χρώματα και μυρωδιές, λυρισμός και συγκίνηση χαρακτηρίζουν τις νότες της, που παρασύρουν την καθημερινότητα σε μια κινηματογραφική απόδραση.

Σε ανάλογο ύφος, ο Παναγιώτης Καλαντζόπουλος διαθέτει ένα μοναδικό μουσικό ιδίωμα, αισθαντικό και πολύχρωμο, με βαθύτατο επηρεασμό από το έργο του Μάνου Χατζιδάκι.

Στη σκηνή της Σάνης θα ερμηνεύσουν μέρη από δουλειές τους όπως  η «Πολίτικη Κουζίνα» που έντυσε μουσικά  η Ευανθία Ρεμπούτσικα, το επίσης δικό της «Το Αστέρι και η Ευχή», το νοσταλγικό «Peppermint» και η «Urania» του Παναγιώτη Καλαντζόπουλου και πολλά άλλα από τα υπέροχα έργα τους.

Θα τους συνοδέψουν τραγουδώντας οι Άγγελος Παπαδημητρίου, Cihan Okan και Ματούλα Ζαμάνη, καθώς και η Φιλαρμονική «Καποδίστριας» της Κέρκυρας.  Σολίστες οι Ανδρέας Συμβουλόπουλος, Σωκράτης Σινόπουλος, Πάνος Δημητρακόπουλος, Παντελής Στόϊκος, Νίκος Παπαβρανούσης, Φέργκους Κάρρυ. Ο ήχος και η διεύθυνση παραγωγής είναι του Νίκου Βεκίρη και οι φωτισμοί του Τάκη Ζερβουλάκου.