Την Τετάρτη 16 Ιουλίου στο Χυτήριο, ο Παναγιώτης Μάργαρης συναντάει την Ανδριάννα Μπάμπαλη σε ένα live με ιδιαίτερο ρεπερτόριο.

Το μουσικό πρόγραμμα περιλαμβάνει σόλο κιθαριστικά κομμάτια από το πρόσφατο άλμπουμ του Παναγιώτη Μάργαρη με τίτλο “Rock of my Soul” καθώς και νέα που θα συμπεριληφθούν στο νέο άλμπουμ του με τίτλο «Με τη μαγεία της κιθάρας» (το οποίο θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του 2014). Επίσης περιλαμβάνει κομμάτια από την επιτυχημένη δισκογραφική σειρά “Café de l Art”, αλλά και μουσικές Ισπανών συνθετών.

Ακόμη, θα ακούσουμε τραγούδια από την προσωπική δισκογραφία της Ανδριάνας Μπάμπαλη («Δες καθαρά», «Δεν είναι αργά», «Είσαι ο άνθρωπος μου», «Μαζί Θεός», «Μοίρα μου έγινες»), διασκευασμένα με μοναδικό τρόπο από την κιθάρα του Παναγιώτη Μάργαρη, τραγούδια κλασικών Ελλήνων συνθετών (Χατζηδάκις, Θεοδωράκη, Ξαρχάκο), αγαπημένα κομμάτια νεότερων (Φοίβος Δεληβοριάς, Κωνσταντίνος Βήτα, Αρλέτα, Κώστας Λειβαδάς κ.α.) καθώς και ξένες επιτυχίες (Sting, Stevie Wonder κ.α.).

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, η Ανδριάνα Μπάμπαλη θα μας μυήσει στους ήχους ενός ιδιαίτερου μουσικού οργάνου, του γιουκαλίλι και συνοδεύοντας τον Παναγιώτη Μάργαρη στην κιθάρα, θα μας προσφέρουν ένα ξεχωριστό ηχητικό συνδυασμό.