Ο Havasi είναι ένας από τους πιο πετυχημένους σύγχρονους συνθέτες και πιανίστες παγκοσμίως. Οι συναυλίες του αποτελούν γεγονότα, και διακρίνονται για την μοναδική τους ατμόσφαιρα και το εκπληκτικό show που παρουσιάζουν. Στις 29 Δεκεμβρίου, ο HAVASI θα παίξει τα κομμάτια που αγαπήθηκαν περισσότερο από το κοινό του και για πρώτη φορά θα παρουσιάσει τις τελευταίες συνθέσεις που έγραψε κατά την διάρκεια της πανδημίας.

O Havasi έχει ανακηρυχθεί από το βιβλίο Guiness ως ο πιο γρήγορος πιανίστας στον κόσμο. Εχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως η Lisa Gerrard, ο Karl Jenkins, η Leona Lewis, η Tracey Thorn, ο Youssou N’Dour, κα.

Πάνω από 200 εκ. θεατές παρακολούθησαν το 2010, την συναυλία του στην Σανγκάη. Το 2019 έγινε ο πρώτος Ούγγρος συνθέτης που εμφανίστηκε στο στάδιο Wembley του Λονδίνου. Μην χάσετε αυτήν τη μοναδική ευκαιρία να ζήσετε αυτό το μουσικό θαύμα, τον πιανίστα που αγαπήθηκε από εκατομμύρια ανθρώπους.

Οι αγοραστές εισιτηρίων θα έχουν πρόσβαση στην ηλεκτρονική συναυλία χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση email και τον κωδικό πρόσβασής τους στους υπολογιστές ή τις κινητές συσκευές τους. Οι αγοραστές χρυσού πακέτου μπορούν επίσης να κατεβάσουν το διπλό άλμπουμ “Τα Καλύτερα της Συμφωνίας” και την ταινία συναυλίας “Τα Καλύτερα της Συμφωνίας” σε ποιότητα Full HD.