«Το μόνο που μπορούσα να κάνω, και το μόνο που μπορούσαμε να κάνουμε όταν γυρίζαμε το “Black Adam”, ήταν να βάλουμε τα δυνατά μας και να πλαισιωθούμε με τους καλύτερους, ώστε να παραδώσουμε την καλύτερη ταινία που μπορούσαμε», είπε ο Ντουέιν Τζόνσον.

«Είναι σχεδόν όπως όταν έχεις μια επαγγελματική ομάδα ποδοσφαίρου και ο αρχηγός σου κερδίζει πρωταθλήματα και ο προπονητής σου κερδίζει πρωταθλήματα και μετά έρχεται ένας νέος ιδιοκτήτης και λέει: “Όχι αυτόν τον προπονητή, όχι αυτόν τον αρχηγό. Θα προχωρήσω με νέους”» συνέχισε ο Τζόνσον, κάνοντας ουσιαστικά στην απόφαση των Τζέιμς Γκαν και Πίτερ Σαφράν, οι οποίοι ηγούνται πλέον των DC Studios και αναδιαμορφώνουν το σύμπαν της DC.

Οι δυο τους ανέλαβαν καθήκοντα λίγες ημέρες αφού είχε βγει στους κινηματογράφους το “Black Adam”, το οποίο προανήγγειλε την επαναφορά του Κάβιλ στον ρόλο του Σούπερμαν και υπόσχονταν μία σειρά ταινιών με τους δύο ήρωες. Ωστόσο εισπρακτικά το “Black Adam” δεν τα πήγε καθόλου καλά με αποτέλεσμα οι Γκαν και Σαφράν θα «παγώσουν» τα σχέδια του Τζόνσον.

«Ο Τζέιμς Γκαν κι εγώ συνομιλήσαμε και έμαθα ότι ο Μπλακ Άνταμ δεν θα είναι προτεραιότητα στον σχεδιασμό τους», είπε ο Τζόνσον στους θαυμαστές του τον περασμένο Δεκέμβριο. «Ωστόσο, η DC και η Seven Bucks συμφώνησαν να συνεχίσουν να ψάχνουν τρόπους έτσι ώστε να μπορέσει ο Μπλακ Άνταμ να χρησιμοποιηθεί σε μελλοντικές ταινίες του DC multiverse».

Ο Τζόνσον πρόσθεσε: «Μετά από 15 χρόνια ακατάπαυστης σκληρής δουλειάς για να κάνω επιτέλους το “Black Adam”, είμαι πολύ περήφανος για την ταινία που παραδώσαμε στο κοινό».

Μετά το Σαββατοκύριακο έναρξης του “Black Adam”, ο Χένρι Κάβιλ είχε ανακοινώσει την επιστροφή του ως Σούπερμαν. Δύο μήνες αργότερα, ο Γκαν ανακοίνωσε ότι ο Κάβιλ δεν θα είναι ο Σούπερμαν στο νέο σύμπαν της DC καθώς ήδη είχαν ξεκινήσει τα γυρίσματα μίας νέας ταινίας Σούπερμαν σε νεότερη ηλικία. Αυτή η ταινία, “Superman: Legacy”, έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει το 2025.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Φωτογραφία: Στιγμιότυπο από την ταινία “Black Adam”