Την Τετάρτη 30.08 στις 21.30, στον θεατρικό κήπο του Black Duck Garden οι κιθάρες του Νότη Μαυρουδή και Γιώργου Τοσικιάν θα εκτελέσουν κομμάτια από ισπανόφωνη μουσική (και όχι μόνο), με τη Μόρφω Τσαϊρέλη σε ποικίλο ρεπερτόριο.

Σε μια εποχή συρρίκνωσης της ελληνικής δισκογραφίας, με παραγωγές μειωμένες, με αυξημένες δυσκολίες νέων παραγωγών, με τις διανομές αποδυναμωμένες, με το διαδίκτυο να πρωταγωνιστεί σε κάθε μουσική μορφή και έκφραση, αντικαθιστώντας την αγορά CD με το απλό download,η μελλοντική διαμόρφωση της παραγωγής δίσκου στην Ελλάδα έχει γίνει ένα ερώτημα που δύσκολα απαντιέται…

Σ’ αυτό το νεφελώδες τοπίο, η εμφάνιση-παρουσίαση ενός νέου μουσικού υλικού, έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, θα κυριαρχήσει στο επιλεγμένο υλικό, η μουσική φυσιογνωμία της Λατινικής Αμερικής και της Ισπανίας, μέσα  από τα ιδιαίτερα ηχοχρώματα των δυο κιθαρών. Η συμμετοχή της εκφραστικής ερμηνεύτριας Μόρφως Τσαϊρέλη, σε σπουδαία και χαρακτηριστικά τραγούδια, ολοκληρώνει το υλικό.

Οι διασκευές τού πρωτότυπου υλικού για τις δύο κιθάρες έχουν επεξεργασθεί με πολλή αγάπη και πάθος, από τον Νότη Μαυρουδή και τον Γιώργο Τοσικιάν.