Η έντονη vintage-inspired αισθητική και οι μελωδίες των ’50s και των ’60s θα δώσουν το ιδανικό φινάλε σε αυτό το καλοκαίρι! Τα δυο αυτά βράδια στο Roof Stage του gazarte, ο Nick Waterhouse (Νικ Γουότερχαουζ) υπόσχεται να γοητεύσει το κοινό με ένα αξέχαστο μείγμα από soulful μελωδίες, διαχρονικούς ρυθμούς και πολύ χορό!

Γνωστός για τη δυναμική του ενέργεια, το πηγαίο ταλέντο του και με τη φωνή του που καταφέρνει περίτεχνα να κάνει ένα ταξίδι στον χωροχρόνο, ο Nick Waterhouse έχει κατακτήσει τις καρδιές των θαυμαστών σε όλο τον κόσμο με τη μαγνητική του παρουσία. O Nick Waterhouse, με την rerto-vintage προσέγγιση της μουσικής του, συνδυάζει περίτεχνα στοιχεία rhythm & blues, rock & roll και jazz, δημιουργώντας ένα χαρακτηριστικό στυλ που αποτίει φόρο τιμής στη χρυσή εποχή της αμερικανικής μουσικής, παραμένοντας ταυτόχρονα επίκαιρος και φρέσκος. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, ο Nick Waterhouse έχει συγκεντρώσει την αναγνώριση των κριτικών και μια πιστή βάση οπαδών παγκοσμίως.

Με σκηνικό τον Αυγουστιάτικο ουρανό, την Ακρόπολη και τα μοναδικά signature cocktails του gazarte, αυτά τα 2 live shows του Nick Waterhouse στο Roof Stage, θα είναι σίγουρα από τα κορυφαία γεγονότα της καλοκαιρινής μουσικής σκηνής! Μην χάσετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε τον Nick Waterhouse να σαγηνεύει το κοινό με την απόλυτη γοητεία των ’50s και των ’60s.

Την Τρίτη 29 και την Τετάρτη 30 Αυγούστου ο Nick Waterhouse έρχεται στο Roof Stage του gazarte και πρέπει να είσαι εκεί!

Ο George Zervos με την ηλεκτρισμένη μπάντα του, ανεβαίνουν στη σκηνή του Gazarte Roof Stage ως opening act στον Nick Waterhouse.

Τα δυναμικά performances, η αστείρευτη ενέργεια και η rock ‘n’ roll αισθητική χαρακτηρίζουν την παρουσία του στη σκηνή και στη δισκογραφία, είτε ως σόλο καλλιτέχνης είτε ως leader των Swingin’ Cats.

Αν αναρωτηθήκατε ποτέ πώς θα ακουγόταν κάποιος απόγονος του Gene Vincent ή πώς θα φάνταζε η «Μισιρλού» αν την έπαιζαν οι Stray Cats, εδώ βρίσκεται η απάντηση: Ένας ξεσηκωτικός, τραγουδιστής και performer!