Με αφορμή την κυκλοφορία του συγκλονιστικού νέου του mixtape ‘Δες Το Ο.Μ.Α (Όνειρα Μασλάτια κ Αυθορμητισμός)’ στις αρχές Μαρτίου, ο Νέγρος Του Μοριά εμφανίζεται ζωντανά το Σάββατο 28 Μαρτίου 2015 στο Casa Bostani. Μαζί του στο μικρόφωνο και επί σκηνής οι MCs Elephant Phinix και Mako, ενώ το after party αναλαμβάνουν με DJ sets οι Black Athena, ο Evan SBK και ο Santoner Rpz!

Άνοιξη 2015 και έχουμε περάσει επίσημα στον αστερισμό του Νέγρου Του Μοριά! Στα τέλη Φλεβάρη ανακοινώθηκε η εμφάνιση του στο φετινό Plisskën Festival δίπλα σε θρυλικά ονόματα της μαύρης μουσικής όπως Tony Allen και Pharoahe Monch, ενώ την περασμένη εβδομάδα κυκλοφόρησε το πολύ-αναμενόμενο mixtape του ‘Δες Το Ο.Μ.Α (Όνειρα Μασλάτια κ Αυθορμητισμός)’ σε παραγωγή Masla.G. Τα τέλη Μαρτίου λοιπόν ήταν η κατάλληλη στιγμή για να επιστρέψει ο ΝΤΜ στα πάτρια εδάφη της Λεωφόρου Αλεξάνδρας για μια μοναδική εμφάνιση στη σκηνή του Casa Bostani, μαζί με τον DJ και παραγωγό του, τον μοναδικό Evan SBK!

Η εμφάνιση αυτή βρίσκει τον ΝΤΜ να επιστρέφει στην περιοχή που ανδρώθηκε στο κέντρο της Αθήνας, στο κομβικό σημείο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας (Λ.Α.), στο σημείο που ενώνει τις γειτονιές του κέντρου όπου έμαθε την τέχνη του: Κυψέλη, Αμπελόκηποι, Εξάρχεια και Βικτώρια. Στις 28 Μαρτίου ο ΝΤΜ παίζει για τους φανατικούς οπαδούς που έχει αποκτήσει τα τελευταία χρόνια, άλλα και για τους καλούς του φίλους και τα αδέρφια του – δες το ωμά είναι ο Νέγρος του Μοριά!

Λίγα Λόγια Για Τον ΝΤΜ

Ο Νέγρος Του Μοριά είναι ο πιο ανερχόμενος Έλληνας ράπερ αυτή τη στιγμή, με απαράμιλλο flow, εθιστικά beats και μουσική ισάξια αντίστοιχων σχημάτων της Ευρώπης και των ΗΠΑ. Γεννήθηκε στους Αμπελόκηπους, μεγάλωσε στην Κυψέλη και έκανε τα πρώτα του βήματα δίπλα στον θρυλικό Έλληνα ράπερ ‘Τακι Τσαν’. Εκπροσωπεί με μοναδικό τρόπο τη νέα γενιά δημιουργών που έχουν γαλουχηθεί στο κέντρο της αρχαίας πόλης και εκφράζει ίσως καλύτερα από κάθε άλλον την Αθήνα ως μητρόπολη του 21ου αιώνα. Στις 20 Δεκεμβρίου του 2014 εμφανίστηκε στο THHF (Thessaloniki Hip-Hop Festival) ως ο καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος καλλιτέχνης της χρονιάς.