Η νέα μουσική σκηνή Kyklos Live Stage στο Βοτανικό παρουσιάζει τον Μπάμπη Στόκα με την εκλεκτή παρέα του: Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο, …

Δημήτρη Καρρά και τη Μαρία Λούκα, από το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου και κάθε Σάββατο.

μαζί του:
Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος
Δημήτρης Καρράς
Μαρία Λούκα

Με εφόδιο τη σπουδαία φωνή του και την ξεχωριστή ερμηνεία του ο Μπάμπης έχει έναν μοναδικό τρόπο να μας ταξιδεύει από το χθες στο σήμερα. Με την ικανότητα να κινείται δημιουργικά ανάμεσα σε ροκ τραγούδια, λαϊκά μονοπάτια αλλά και τις πιο τρυφερές μπαλάντες, ο Μπάμπης Στόκας πάντα μας συνεπαίρνει!

Στη σκηνή του KYKLOS LIVE θα κάνει μια μουσική αναδρομή σε τραγούδια που τον χαρακτήρισαν: από τα κομμάτια των Πυξ Λαξ, που όλοι συνεχίζουμε να σιγοτραγουδάμε, σε μια επιλογή από λαϊκά τραγούδια, που αγαπά, στα τραγούδια της προσωπικής του διαδρομής, για να μας οδηγήσει τελικά στη δισκογραφική δουλειά του που μόλις κυκλοφόρησε, την «Αυλή των Τρελών», σε στίχους του Άλκη Αλκαίου.

Το πλούσιο και απρόσμενο ανθολόγιο αγαπημένων τραγουδιών του Μπάμπη Στόκα, ερμηνευμένο πάντα με άξονα το προσωπικό του αίσθημα, θα φέρει τον ακροατή σε επαφή με μερικές από τις ωραιότερες στιγμές του νεότερου ελληνικού ρεπερτορίου.

Μαζί του στη σκηνή ανεβαίνει ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος, ο «άνθρωπος ορχήστρα», όπως τον έχουν χαρακτηρίσει, για τη μοναδική άνεση που έχει να παίζει πάρα πολλά μουσικά όργανα! Ο Αλκιβιάδης, με αστείρευτη διάθεση μπορεί από τη μια να μελοποιεί στίχους ποιημάτων και από την άλλη να αναφωνεί «Γαμώ την καταδίκη μου!», κερδίζοντας την εκτίμηση κοινού και κριτικών.

Τη συντροφιά συμπληρώνουν ο Δημήτρης Καρράς και η Μαρία Λούκα. Ο Δημήτρης μετρά πολύχρονη μουσική διαδρομή με τραγούδια όπως το «Τροχόσπιτο» και το «Λυπάμαι» και δισκογραφικές συνεργασίες με καλλιτέχνες όπως ο Πάνος Κατσιμίχας, ο Γιάννης Μαρκόπουλος, η Νατάσσα Μποφίλιου και με πολλούς άλλους. Η Μαρία Λούκα μας πρωτοσυστήθηκε τραγουδώντας στο πλάι του Σωκράτη Μάλαμα. Το 2012 μαζί με τον Δημήτρη Καρρά και τον Φώτη Ανδρικόπουλο τραγούδησαν το «’Έτσι οι μέρες περνούν».

Το σκοτάδι του ενός
δυο μαζί το κάνουν φως…

τραγουδά στον «Υπνόσακο» ο Μπάμπης Στόκας και μαζί με τους συνοδοιπόρους του στη σκηνή του KYKLOS Live Stage θα μας ταξιδέψουν παντού! Από την Ανατολή μέχρι τη Δύση, από το ροκ μέχρι τα λαϊκά τραγούδια και τους παραδοσιακούς ήχους, από το χθες μέχρι το σήμερα!

Μαζί τους οι μουσικοί:
Στέφανος Λογοθέτης, τύμπανα
Χρήστος Βογιατζής, μπάσο
Γιώργος Παχής, μπουζούκι
Θοδωρής Κουρτζίδης, κιθάρα
Οδυσσέας Κωνσταντόπουλος, πλήκτρα
Δημήτρης Καρασούλος, κιθάρα

Επιμέλεια ήχου: Σάκης Πυριόχος
Επιμέλεια φώτων: Νεκταρία Εμμανουηλίδου 

Ο Μπάμπης Στόκας και η συντροφιά του θα βρίσκονται ΚΑΙ ΕΚΤΑΚΤΩΣ την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου στο KYKLOS LIVE Stage!