Στη συναυλία του στο ΚΕΤ, θα τον συνοδεύσουν οι ντόπιοι μουσικοί Παναγιώτης Κανελλόπουλος, Tim Ward και Δώρα Παναγοπούλου, οι οποίοι κυκλοφόρησαν τον δίσκο Mishearings στο label Armures Provisoires που τρέχει ο Alexis στο Παρίσι. Η συναυλία θα ξεκινήσει με σόλο σετ και θα εξελιχθεί σε ομαδικό αυτοσχεδιασμό.

Το SAUDAÁ GROUP, ή στα αγγλικά το “The Black Bile Group” ή το “The Melancholy Group”, είναι το όνομα που δόθηκε στη νομαδική και ποιητική περιπέτεια του Γάλλου μουσικού Alexis Paul από το 2014, η οποία επικεντρώνεται σε ένα φορητό, μηχανικό και πνευστό μουσικό όργανο: το street organ. Αναζητώντας νέες και καινοτόμες ιδέες, το SAUDAÁ GROUP συνδυάζει την ηλεκτρονική μουσική, τις επαναλαμβανόμενες υφές, τη σύγχρονη σύνθεση και το λαϊκό ρεπερτόριο, σε σόλο και ομαδικές παραστάσεις.

Πίσω από την έννοια του Orgue-Paysage είναι ένα πολύπλευρο έργο εμπνευσμένο από την πολιτιστική κληρονομιά του street organ, που συνίσταται στη συγκέντρωση εικόνων και έμπνευσης από λαϊκούς πολιτισμούς, στην εξερεύνησή τους και στην εξαγωγή των πιο όμορφων πτυχών τους με μια σύγχρονη και συνεργατική προοπτική. Στη συναυλία του στην Αθήνα, το σετ του Alexis δε θα περιλαμβάνει το βαρύ όργανο αλλά μια ηλεκτροακουστική εναλλακτική λύση που του επιτρέπει να κινείται πιο εύκολα.