Κάτω από τα αστέρια, με μαγευτική θέα στην πόλη, παλιές αγαπημένες αλλά και νέες μελωδίες από το πολυαναμενόμενο album του με τίτλο “Erotica” που σηματοδοτεί την επιστροφή του στον ελληνικό στίχο, με το single “Αγκαλιά” να έχει ξεχωρίσει ήδη, δημιουργούν το απόλυτο soundtrack που θα μας ταξιδέψει στην καρδιά του καλοκαιριού με μία γλυκιά, ρομαντική, παιχνιδιάρικη διάθεση.

Ένα live γεμάτο συναισθήματα. Την Πέμπτη 29 Ιουνίου, στο Roof Stage του gazarte.

About Monsieur Minimal

Με ήδη 4 άλμπουμ στο ενεργητικό του, άριστες κριτικές και live εμφανίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, συμμετοχή σε μουσικές συλλογές του εξωτερικού (Τουρκία, Γαλλία, Ρωσία, Γερμανία), μουσικές επενδύσεις σε τηλεοπτικά σποτ και διαφημίσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και σε Αμερική και Καναδά, συνεργασίες με αξιόλογους Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες (όπως αυτή με την Δήμητρα Γαλάνη στον δίσκο του “Πάστα Φλώρα” και το opening act στην συναυλία του Moby) και με μεγάλη παρουσία σε ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές playlist, ο Μοnsieur Minimal έχει κερδίσει επάξια τα τελευταία χρόνια μία αξιοσημείωτη μουσική αναγνώριση και τον τίτλο του indie/pop esthete.

Τον Μάρτιο του 2015 κι έχοντας πλέον δημιουργήσει το δικό του μοναδικό μουσικό ύφος και με την υπογραφή της νέας του δισκογραφικής εταιρίας, Mo.Mi Records, o Monsieur Minimal κυκλοφορεί το τέταρτο στην σειρά προσωπικό του άλμπουμ με τίτλο “High Times”.

Αυτή την περίοδο ετοιμάζει το νέο του μουσικό project το οποίο θα είναι στα Ελληνικά και αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο του 2017. Δειγμα του επερχόμενου άλμπουμ του αποτελεί το εξαιρετικό single με τίτλο “Αγκαλιά” το οποίο κυκλοφόρησε την 1 Απριλίου από την Μο.Mi. Records και εχει είδη κατακλύσει τα ραδιόφωνα της Ελλάδας και της Κύπρου.

Monsieur Minimal Band

Monsieur Minimal: Φωνή – Κιθάρα
Βελισσάριος Πράσσας: Μπάσο
Θοδωρής Κοπούλ: Τύμπανα
Δημήτρης Παπαδόπουλος: Πνευστά
Γιάννης Παπαιωάννου: Ηχοληψία