Ο πρίγκιπας της Dream Pop α λα ελληνικά Monsieur Minimal, και πάλι στο Gazarte! Μετά το sold out της πρώτης του εμφάνισης εδώ στις αρχές του καλοκαιριού, ο νέος θεσμός της πόλης, τα Taratsa Live Sessions, εξέλαβαν την επιθυμία σας ως διαταγή και κάλεσαν και πάλι τον Monsieur Minimal –  κι αυτή τη φορά με full band, την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου!

Μέσα στο οκτώ χρόνια της παρουσίας του στο χώρο της μουσικής, ο Monsieur Minimal  γνώρισε την καταξίωση, με μεγάλες επιτυχίες όπως το Love Story, την Πάστα Φλώρα και το Party με τη συμμετοχή της Μαριέττας Φαφούτη, αλλά και σπουδαίες εμφανίσεις, όπως αυτή πριν τον Moby στη συναυλία του στη Θεσσαλονίκη, ή την αξέχαστη συναυλία του στο προαύλιο του Μουσείου της Ακρόπολης, που συζητιέται ακόμα. Επιστέγασμα της πορείας αυτής, το πρόσφατο άλμπουμ του High Times,  που ακούγεται παντού και τον κατατάσσει οριστικά ανάμεσα στους σημαντικότερους και πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες της γενιάς του.

Ιδανικός χώρος  η Ταράτσα μας για τον Monsieur Minimal, πράγμα που εξηγεί την κοσμοσυρροή που προκαλούν οι εμφανίσεις του: οι μελωδίες του συνδυασμένες με την ιδανική θέα, θα ταξιδέψουν τους τυχερούς που θα παρευρεθούν πολύ μακριά, σε ένα όνειρο μιας νύχτας του Σεπτέμβρη. Η δροσιά και τα απολαυστικά κοκτέιλς των ταλαντούχων μπάρμεν του Gazarte θα παίξουν κι αυτά το ρόλο τους…  Άλλωστε δεν τη λένε Dream Pop χωρίς λόγο!