Η Ζωντανή Μαύρη Τρύπα που βρίσκεται στα Λαδάδικα στη Θεσσαλονίκη παρουσιάζει τον Μιχάλη

Τζουγανάκη την Παρασκευή 1η Φεβρουαρίου 2013. 

Με αφορμή τα 100 χρόνια από την ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα (1 φεβρουαριου 1913 – 1 Φεβρουαρίου 2013) μια μοναδική και ξεχωριστή συναυλία με τον Μιχάλη Τζουγανάκη.

Μιχάλης Τζουγανάκης ..εκεί που το πάθος συναντά τη δύναμη και τη δεξιοτεχνία ξεκινά η ιδιαιτερότητα  της φωνής του και η μοναδική της ιδιοτυπία καθώς και το παίξιμο του ως βιρτουόζος του λαούτου.

Η αγάπη του κοινού του τώρα και δεκαετίες   ξεσηκώνει το πάθος και τη δύναμη του Μιχάλη, που ανταποδίδει μέσα από τη γλώσσα της μουσικής, μιας και τη ροή του προγράμματος από κάποιο σημείο και μετά την καθορίζει η στιγμή εφόσον το κοινό και ο καλλιτέχνης γίνονται ένα κι μαζί πρωταγωνιστές της βραδιάς…

Θα τον ακούσουμε να ερμηνεύει τραγούδια από τη προσωπική του δισκογραφία αλλά και άλλων αγαπημένων τραγουδοποιών και συνθετών που μέσα από τη χροιά της φωνής του και τον ήχο του λαούτου του αποκτούν μια άλλη διάσταση.

Μαζί του στη σκηνή οι Τζουγανάκης Αλέξανδρος (λαούτο, φωνή), Κουέλης Θεόδωρος (μπάσο), Πασχάλης Γεώργιος (κιθάρες), Χαρίτωνας Χαριτωνίδης (πνευστά) και Πόλκας Ανδρέας (τύμπανα).

Μια ξεχωριστή έντονη, Κρητική βραδιά την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου στη Ζωντανή Μαύρη τρύπα