Η United We Fly, επέστρεψε στη live δράση και μας παρουσιάζει τη νέα σειρά συναυλιών Upstairs Sessions στη δροσερή και ανανεωμένη ταράτσα του Gazarte η οποία ξεκίνησε στις 27 Ιουνίου με την πολύ επιτυχημένη εμφάνιση των Big Nose Attack, συνεχίστηκε με μια βραδιά κάτω από τα αστέρια με τον Βαγγέλη Γερμανό και ένα άχαστο double bill των Logout και Transparent Man. Την Δευτέρα 19/7 κλείνει ο πρώτος κύκλος με τον Μιχάλη Σιγανίδη και το συγκρότημα Λαμπράκη σε μια από τις πολύ σπάνιες εμφανίσεις τους!

Μετά τα δύο Taste the Music στην Αγγλικανική Εκκλησία του Αγ. Παύλου αλλά και το REMISSION, η United We Fly ετοίμασε ένα line up – πρόταση, με αγαπημένους και γνώριμους καλλιτέχνες αλλά και με ονόματα – έκπληξη. Μια σειρά συναυλιών με εγχώριους καλλιτέχνες σε headline shows και double bills, που η συντριπτική πλειοψηφία τους παρουσιάζει τα album που κυκλοφόρησαν ή ηχογράφησαν μέσα στην παρατεταμένη καραντίνα που ζήσαμε. Στον ανανεωμένο χώρο του Gazarte, στην καρδιά της πόλης, κάτω από τον έναστρο ουρανό της Αθήνας, σας περιμένουμε με διάθεση και με τη φόρα όσων στερηθήκαμε τόσους μήνες!

Μη χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε ένα σπάνιο και ιδιαίτερο live την Δευτέρα 19/7 με τον Μιχάλη Σιγανίδη και το συγκρότημα Λαμπράκη, το οποίο “κλείνει” τον πρώτο κύκλο των UPSTAIRS SESSIONS για το καλοκαίρι.

Τα Upstairs Sessions θα επιστρέψουν τον Σεπτέμβριο με ανανεωμένο και γεμάτο line up, με δύο βραδιές με τον Φώτη Σιώτα και τη Νεφέλη Φασούλη ενώ σύντομα θα ανακοινωθούν και άλλα δυνατά ονόματα!

Έχοντας ορίσει ως D.A.M.I.(dramatized ambient music & images) τη δημιουργία μουσικών συνάψεων μεταξύ καταγραμμένου ηχητικού και οπτικού υλικού (document) και ζωντανής μουσικής δράσης (fiction), που συμπληρώνεται με τον αυτοσχεδιασμό – απαραίτητη προϋπόθεση για την ανάπτυξη αυτής της μουσικής σκέψης – που μεταμορφώνει κάθε φορά “το ίδιο πάντα τραγούδι”, σε νέο υλικό, ο Μιχάλης Σιγανίδης με το Συγκρότημα Λαμπράκη θα παρουσιάσει για πρώτη φορά το υλικό του επερχόμενου δίσκου του “ΕΤΙΚΑΙΕΤΙΚΑΙΤΗΚΑΙΤΗ”.

Με τον ίδιο στο κοντραμπάσο, την ηλ.κιθάρα, την φωνή, και τα tapes αλλά και τους συνοδοιπόρους του, Πάνο Μανουηλίδη (φωνή, ηλ. μπάσο,), Χάρη Λαμπράκη (πλήκτρα, φωνή, νέι), Fausto Sierakowski (άλτο σαξόφωνο), Βασίλη Μαντζούκη (τύμπανα, φωνή) και Γιάννη Αναστασάκη (ηλ. κιθάρα, special effects, loops), θα παρουσιάσουν επίσης κομμάτια από όλη του τη δισκογραφία (1988-2021) και αυτοσχεδιασμούς. Στη συναυλία θα συμμετέχουν και οι Θεανώ Μεταξά (φωνή) και Κατερίνα Δοξαστάκη (φωνή).