Το Gagarin 205 Live Music Space υποδέχεται τον Μιχάλη Ρακιντζή, ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της εγχώριας pop σκηνής, την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου, για μια συναυλία – αναδρομή σε ολόκληρη τη μουσική σταδιοδρομία του, από την εποχή των Scraptown μέχρι σήμερα!

Επίσης, θα ακουστούν και τραγούδια που έχει γράψει για άλλους γνωστούς καλλιτέχνες (Σοφία Αρβανίτη, Βασίλης Καρράς, Ελένη Δήμου, Ian Gillan), ενώ το μουσικό πρόγραμμα θα συνοδεύεται από την προβολή οπτικού υλικού. Ο Μιχάλης θα πλαισιώνεται από την τετραμελή μπάντα του. Αυτή είναι η πρώτη μεγάλη συναυλία που δίνει μετά από πολύ καιρό!

Ο Μιχάλης Ρακιντζής δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Πρόκειται για έναν από τους διασημότερους τραγουδιστές στην Ελλάδα, με 16 (!!!) χρυσούς και πλατινένιους δίσκους στο ενεργητικό του.

Με μια πορεία που αγγίζει σε διάρκεια τα τριάντα χρόνια, ο Μιχάλης Ρακιντζής χάραξε τον δικό του ξεχωριστό δρόμο στην μουσική σκηνή της χώρας μας, αλλά, ενίοτε, και του εξωτερικού. Είναι ένας δημιουργός που αγαπήθηκε από χιλιάδες μουσικόφιλους (και συνεχίζει να βρίσκεται στην καρδιά τους μέχρι σήμερα), κυρίως επειδή έχει ένα άκρως χαρακτηριστικό και απόλυτα αναγνωρίσιμο ήχο και στυλ, ενώ σαν άνθρωπος είναι  πάντα σεμνός και χαμηλών τόνων.