Το Passport στον Πειραιά παρουσιάζει τον Μιχάλη Κουμπιό ο οποίος μας καλεί σε «όμορφα ταξίδια» την Παρασκευή …

25 Ιανουαρίου 2013.

Τραγουδούν Βασίλης Λέκκας / Ανδριάννα Μπάμπαλη
Φωτεινή Βελεσιώτου / Χάρης Μακρής

 
Οργανικές συνθέσεις με διεθνή αναγνώριση, καθώς και τραγούδια από το σύνολο της δισκογραφίας του παρουσιάζοντας  αποσπάσματα από το σύνολο της εργογραφίας του. 

Ο συνθέτης θα παρουσιάσει ένα συναυλιακό πρόγραμμα όπου στο πρώτο μέρος θα ακουστούν οργανικές του συνθέσεις με διεθνή αναγνώριση, που  φιλοξενήθηκαν σε συλλογές όπως “Νight  Collection”, “Mother Earth”, “Mystic World”, “Βuddha  Bar” κ.α. 

Συνθέσεις που η Universal Music συγκέντρωσε  και κυκλοφόρησε σε ένα άλμπουμ με το γενικό τίτλο Passport, το 2009.

Στο δεύτερο μέρος  θα ερμηνευτούν τα πιο γνωστά του τραγούδια από το σύνολο της δισκογραφίας του. Τραγούδια  όπως τα: «Όταν πέφτει το βράδυ», «Στους ουρανούς», «Στο σώμα σου να κατοικώ», «Πες μου ποιός  μπορεί», «Καληνύχτα  ψυχάκι» , «Τα λέμε», «Πίνω  πίνω», « Όλη μου η ζωή ευθύνη» κ.α.

 
Ο Μιχάλης Κουμπιός είναι ένας από τους σημαντικότερους συνθέτες της γενιάς του. Παρά την πολυστυλιστική διάσταση του έργου του διατηρεί πάντα έναν ευδιάκριτο χαρακτήρα. 

 
Κομψότητα, λυρικό μελωδισμό, αφηγηματικότητα και πολύχρωμες εικόνες. Οι μουσικές συνθέσεις και τα τραγούδια του Μιχάλη Κουμπιού είναι πάντα καθαρής κατεύθυνσης χωρίς περιττά φτιασίδια. 

 
Τραγουδούν οι:

Βασίλης Λέκκας, Ανδριάννα Μπάμπαλη, Φωτεινή Βελεσιώτου, Χάρης Μακρής.

 
Παίζουν οι μουσικοί :

 
Μιχάλης Κουμπιός (πλήκτρα) 
Δημήτρης Μαργιολάς (νυκτά έγχορδα) 
Νίκος Καλαντζάκος (πιάνο)
Γιώτης Σαμαράς (κιθάρες) 
Δήμος  Πολυμέρης (ακορντεόν)
Δημήτρης  Γάσιας (βιολί)