Ο συνθέτης Μιχάλης Κουμπιός παρουσιάζει θραύσματα από το σύνολο της εργογραφίας του, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης την Παρασκευή 20 Μαΐου 2016, σε μία παράσταση με τίτλο Πάρε με της Άνοιξης πνοή.

Οργανικά κομμάτια και τραγούδια που αγαπήθηκαν από το ευρύ κοινό, αποσπάσματα από μουσική που έγραψε για διεθνή ντοκιμαντέρ, χορευτικές παραστάσεις και video art εγκαταστάσεις, όλα επιχειρούν να λειτουργήσουν γύρω από την ποιητική φράση του Άλκη Αλκαίου, Πάρε με της άνοιξης πνοή.

Ένα σύγχρονο βαριετέ όπου ο τραγουδιστής γίνεται ηθοποιός κι ο χορευτής μουσικός.

Ο Μιχάλης Κουμπιός επανεφευρίσκει κώδικες και τους εντάσσει σ’ ένα  πληθωρικό θέαμα ποικίλων μεταμορφώσεων. Με αυτόν τον τρόπο η συλλεκτική αυτή παράσταση έρχεται να μας δώσει ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα της δουλειάς του Έλληνα συνθέτη, ο οποίος σε ώριμη φάση πλέον, συνεχώς κερδίζει έδαφος σε εκτεταμένο παγκόσμιο ακροατήριο καθώς οι συμμετοχές του σε διεθνείς συλλογές μεγάλης απήχησης διαρκώς πληθαίνουν.

Συντελεστές

Τραγουδούν: ΡΙΤΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ – ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΑΛΕΖΑΣ – ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΚΚΑΣ – ΧΑΡΗΣ ΜΑΚΡΗΣ – ΦΙΛΙΩ ΑΖΑΡΙΑΔΗ – ΕΙΡΗΝΗ ΒΟΥΤΣΙΝΑ – ΕΥΣΤΑΘΙΑ ΛΑΛΕΖΑ

Συμμετέχουν οι σολίστ: ΜΑΝΟΛΗΣ ΑΝΔΡΟΥΛΙΔΑΚΗΣ – ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΠΑΓΓΕΛΗΣ – ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

Χορεύουν: CHRIS NORMAN- SCOTT O’ CONNOR
Video Artist: Julian Williams – Walt Izzy

Διάρκεια: 120΄