Μετά την sold out εμφανίση στις 2/1 και την μεταφορά της συναυλίας στον μεγαλύτερο χώρο του ΜΥΛΟΥ, ο Μίλτος Πασχαλίδης ανηφορίζει πάλι στην Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015, μαζί με 5 κορυφαίους μουσικούς και αμέτρητα αγαπημένα τραγούδια.

  

Ο Μίλτος Πασχαλίδης μαζεύει τα καλύτερα τραγούδια του αλλά και όλα όσα έχει αγαπήσει, και ετοιμάζει ένα πρόγραμμα εφ’ όλης της ύλης. Γνωστός για την μοναδική ατμόσφαιρα των ζωντανών εμφανίσεων του αλλά και την αυτοσχεδιαστική του διάθεση επί σκηνής, όπου το ένα τραγούδι αυθόρμητα φέρνει το επόμενο, ο Μίλτος Πασχαλίδης πετυχαίνει να συγκινήσει σε κάθε του συναυλία.

Καταφέρνει να ακροβατήσει με μοναδικό τρόπο ανάμεσα στην κρητική παράδοση και τη σύγχρονη μουσική, στο ερωτικό και το πολιτικό τραγούδι και να δημιουργήσει ένα σπάνιο αποτέλεσμα που κάνει το πρόγραμμα του μια αξέχαστη και έντονα φορτισμένη εμπειρία.

Μαζί του σε αυτές της εμφανίσεις η νέα τραγουδοποιός Μιρέλα Πάχου στο πιάνο, το ακορντεόν και το τραγούδι, ο Δημήτρης Σινογιάννης στις ηλεκτρικές κιθάρες, ο Δημήτρης Μουτάφης στο μπάσο, ο Ηλίας Δουμάνης στα τύμπανα και ο Πάρις Περυσινάκης στην κρητική λύρα.