Ο Μικρός Πρίγκιπας θα ανέβει φέτος στις 5 Φεβρουαρίου σε μορφή μιούζικαλ και με τέτοια επεξεργασία που να αφορά και μικρούς και μεγάλους. Οι παραστάσεις θα κρατήσουν μέχρι τις 28 Μαρτίου, με δωρεάν είσοδο, ενώ τα έσοδα από το πρόγραμμα θα δοθούν στο ΕΛΕΠΑΠ.

Το έργο, μας μιλάει για την διαιώνιση απαρχαιωμένων θεσμών, για τη ματαιοδοξία, για τη πλεονεξία του πλούτου, για τον αλκοολισμό για τη μετάλλαξη του ανθρώπινου είδους σε ρομπότ που ακολουθούν εντολές, για τα ψέματα που μας είπαν αυτοί που έγραψαν τα βιβλία της ιστορίας.

Μας μιλάει για τον τρόπο σωτηρίας απʼ όλα αυτά που είναι η εμπιστοσύνη στην ανθρώπινη φύση, η φιλία, η αγάπη. Μιλάει για την αναζήτηση του νοήματος της ζωής που τις περισσότερες φορές, μας αποκαλύπτεται σε ανθρώπους και σε καταστάσεις που είναι δίπλα μας έστω κι αν εμείς πρέπει να γυρίσουμε ολόκληρο τον κόσμο για να το συνειδητοποιήσουμε.

Η ποίηση, η ομιλία των φυτών και των ζώων, η αθώα περιέργεια, ο εξωτισμός, η περιπέτεια στην έρημο και το σύμπαν  είναι που κάνουν τόσο μαγικό αυτό το έργο. Όλα αυτά εμπλουτισμένα με υπέροχα τραγούδια και πολύ μοντέρνα χορευτικά  αποτελούν τη παράσταση!

Σκηνοθεσία Ιάκωβος Μυλωνάς, Χορογραφίες Έλενα Εvteeva. Παίζουν: Μ. Ηλιάκη, Λιμνιάτη Ρούλα, Δημητριάδου Ελευθερία, Χονδρογιάννη Κατερίνα, Μακρομαρίδου Βέρα, Μ. Αγγέλη, Κ. Βακαλόπουλου, Ν. Βασιλείου, Β. Κολσουζιάν, Τ. Κοσμίδου, Τ. Πατήρης, Κ. Σούμας, Λ. Τσίτας, Φαίη Βώκου, Π. Κουρτέσης, Μ. Τσούτης, Κ. Γιώτη, Λ. Δημητρακοπούλου,Β. Ανδρέου και ο Αντ. Τακτικός.