Ο Γάλλος μουσικός Mezerg, από τους πιο παραγωγικούς καλλιτέχνες που είναι πιθανό να συναντήσετε, είναι ο δημιουργός του Piano Boom Boom, με πολλές μουσικές δεξιότητες στο πιάνο αλλά και το theremin, τις οποίες χρησιμοποιεί αριστοτεχνικά για να παράγει υπέροχα σύγχρονα dancefloor beats. Ο νεαρός μουσικός «σπάει» όλα τα στερεότυπα παραγωγής της μουσικής και μας αποδεικνύει, με μεγάλη επιτυχία, πώς διαφορετικά μουσικά είδη μπορούν να αναμειχθούν μεταξύ τους. Πρόκειται πραγματικά για ένα μοναδικό καλλιτέχνη με σπουδαίο ταλέντο και όραμα, ο οποίος δημιουργεί διαφορετικούς ήχους συνδυάζοντας την ακουστική με την ηλεκτρονική μουσική.

Σχετικά νεοεισερχόμενος στη μουσική βιομηχανία, ο Mezerg κατόρθωσε, τα τελευταία χρόνια, να γνωρίσει μεγάλη επιτυχία και αποδοχή με ένα ισχυρό fan base, κυρίως χάρη στις πολυάριθμες συναυλίες του ανά τον κόσμο αλλά και μέσω των βίντεο που κατακλύζουν το YouTube.

Γνωστός για τις «ηλεκτρισμένες» ζωντανές εμφανίσεις του, ο Mezerg έχει να επιδείξει εντυπωσιακά σετ σε αρκετούς εναλλακτικούς χώρους, από παριζιάνικες καταλήψεις μέχρι και το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης του Λουξεμβούργου, δίπλα σε πολλά γνωστά ονόματα της μουσικής όπως οι Etienne de Crecy και Acid Arab. Οι εκπληκτικές ικανότητές του, το πάθος του να καταργεί τα όρια μεταξύ διαφορετικών ειδών και το ιδιαίτερο μουσικό του χάρισμα μετατρέπουν κάθε live του σε ένα δυνατό one man show.

SPECIAL GUEST: AUTOW NITE SUPERSTORE

Ο Autow Nite Superstore είναι μουσικός παραγωγός με έδρα την Αθήνα. Έχει κυκλοφορήσει albums, EPs, και visual works που χαρακτηρίζονται από σύγχρονα ηλεκτρονικά στοιχεία, έντονες εικόνες και sharp αισθητική.

Οι τελευταίες κυκλοφορίες του προβλήθηκαν από μέσα όπως το BBC Radio6, METAL Magazine, XLR8R, Bandcamp’s Notable, VICE, LIFO κ.α., λαμβάνοντας υψηλές κριτικές. Έχει συνεργαστεί με iconic διεθνείς & Έλληνες καλλιτέχνες, και έχει εμφανιστεί ζωντανά σε φεστιβάλ και venues σε Ελλάδα, UK και Βερολίνο, για live & DJ sets, κάτω από διάφορα monikers & projects.