Οι Catch The Soap Productions, What Is It With You? και You Trip Me Up Productions παρουσιάζουν τον Matt Elliott σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρισα!
 

Ο Matt Elliott επιστρέφει για ακόμη μια φορά στη χώρα μας έχοντας στις αποσκευές του τον εκπληκτικό καινούργιο του δίσκο «Only Myocardial Infarction Can Break Your Heart» που κυκλοφόρησε από την Ici d’Ailleurs στα τέλη της περσινής χρονιάς.

Γεννημένος στο Bristol της Αγγλίας, ξεκίνησε την προσωπική του καριέρα το 1996 ως Third Eye Foundation με την κυκλοφορία του «Semtex» στην εταιρία Linda’s Strange Vacation. Με αυτό το όνομα κυκλοφορεί ακόμα 5 άλμπουμ και καταξιώνεται στο χώρο της ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής. Το 2003 κυκλοφορεί πλέον ως Matt Elliott το πρώτο του άλμπουμ The Mess We Madeστην Domino και συστήνει στο κοινό τον καινούργιο του ήχο ο οποίος κινείται σε φολκ μονοπάτια με τη συνοδεία κιθάρας, πιάνου και των μελαγχολικών φωνητικών του. Ακολουθεί η κλασσική πλέον τριλογία των «Drinking Songs» (2005), «Failing Songs» (2006) και «Howling Songs» (2008) στη γαλλική δισκογραφική εταιρεία Ici d’Ailleurs. To 2010 επανεμφανίζεται ως Third Eye Foundation και παρουσιάζει το «The Dark» ενώ παράλληλα συνεχίζει τις κυκλοφορίες του ως Matt Elliott με το «The Broken Man» και τη χρονιά που μας πέρασε με το «Only Myocardial Infarction Can Break Your Heart», δυο δίσκους που παρασύρουν τον ακροατή στο γνωστό του στοιχειωμένο ηχοτοπίο που με μοναδικό τρόπο δημιουργεί.