Ο αγαπημένος ερμηνευτής Μανώλης Λιδάκης θα βρεθεί στο “Kyklos Live Stage” για έναν κύκλο ζωντανών εμφανίσεων που θα ξεκινήσει το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014 και θα συνεχίζεται κάθε Σάββατο.

                                      

Συμμετέχει η Σοφία Μάνου

Ο Μανώλης Λιδάκης ξεκινά μια περιήγηση στη  μουσική του διαδρομή με τραγούδια που όλοι αγαπάμε και πάντα τραγουδάμε.

 

Θα μας ταξιδέψει με το “Γλάρο” και “Με τα φτερά του έρωτα” πέρα από την  “Χαλκίδα”, γιατί “Δεν είσαι πουθενά”. Όλα αυτά “Για να σε συναντήσω”, γιατί “Σ’ έχω δε σ’ έχω” “Αρετούσα” … Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει, επίσης, τραγούδια με άρωμα από τον τόπο καταγωγής του Λιδάκη, την Κρήτη, όπως το “Πάλι πάλι”, “Σαν είχες άλλον στην καρδιά” και το “Άστρα μη με μαλώνετε”, αλλά και πασίγνωστα τραγούδια του Σταύρου Ξαρχάκου από την τελευταία του δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Β’ ανάγνωση”.

Θα ακούσουμε ακόμη και καινούργια τραγούδια από τον επερχόμενο δίσκο του σε μουσικές της Βάσως Αλλαγιάννη, του Σωκράτη Μάλαμα και του Ορφέα Περίδη, ενώ ήδη έχουμε πάρει μια πρώτη γεύση με το τραγούδι “Αύριο θα είναι αργά”, σε στίχους του αξέχαστου Μανώλη Ρασούλη και σε μουσική της Βάσως Αλλαγιάννη.

Στο πλευρό του Μανώλη Λιδάκη στο Kyklos Live Stage, η Σοφία Μάνου, θα μας συγκινήσει ερμηνεύοντας τραγούδια μεγάλων δημιουργών αλλά και παραδοσιακά τραγούδια, με μια σύγχρονη προσέγγιση, χωρίς ποτέ να αφαιρείται ο σεβασμός και η αυθεντικότητά τους.