Οι πρώτες νότες ενός  πιάνου και οι μελωδίες του, είναι αυτές που συνήθως ξεκινούν  το μακρύ ταξίδι ενός νέου τραγουδιού.

Το ξάφνιασμα, η αγωνία, η ικανοποίηση και η καλλιτεχνική απογείωση, όταν στο πρώτο άκουσμα διαφαίνεται η σπουδαιότητα του τραγουδιού, είναι τα πρώτα συναισθήματα του τραγουδιστή .

Αυτή την αίσθηση της δημιουργίας, το σκίρτημα της καρδιάς  που νιώθει ο Μανώλης Λιδάκης  όταν ερμηνεύει τραγούδια σπουδαίων  συνθετών, θέλει να μεταδίδει στο κοινό του .

Αυτή την ανατριχίλα του πρώτου ακούσματος, χωρίς εφέ και τεχνικά τερτίπια, ζει στις συναυλίες , με τίτλο ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΩ που περιοδεύει σε όλη την Ελλάδα και την  Κύπρο.

Τραγούδια όλων των μεγάλων συνθετών που ερμήνευσε, αλλά και τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία.

Ο Μανώλης Λιδάκης είναι από τους λίγους Τραγουδιστές, που μπορεί να συνδέσει  την μελωδία του τραγουδιού, με το συναίσθημα της ψυχής, σε ένα πρόγραμμα μουσικής πανδαισίας!

Μαζί του μια νέα και πολλά υποσχόμενη τραγουδίστρια η Εμμανουέλα Χιωτάκη.

Επίσης οι μουσικοί: Γιάννης Άννινος μπάσο – Σπύρος Δέλτα κιθάρες – Βασίλης Κατσαμπέλας κρουστάΣπύρος Παγιάτης πιάνο, ακορντεόν – Βασίλης Ραψανιώτης βιολί – Ηλίας Βελής μπουζούκι, τζουρά και λαούτο.